Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3 2009 דור שני,

הרכב אצלי מעל שנתיים וחצי ואף פעם לא הייתה לי תקלה כזו או אחרת

לפני כמה ימים החלפתי ברכב מצבר למצבר חדש של שנפ 60 אמפר כמו שהיה לפני ומאז ההחלפה אני שם לב שלעיתים קרובות נורת כרית אוויר מהבהבת לי בלוח שעונים, נדלקת ונכבת.

לפני שהמצבר שבק נדלקו ומכבי נורות abs ובקרת החלקה..

כמובן שאף אחד לא ישב או התעסק בקונקטורים..

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ייתכן מאוד שהמפתח היה בסווי'ץ בזמן החלפת המצבר לכן המנורה נדלקה. עלייך לקפוץ למוסך לשם מחיקת קוד התקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הוא לא היה בסוויץ.

עדכון:

חיזקתי את הקונקטור של הכרית אוויר מתחת לכיסא נהג ונוסע, שכנראה לא היו מחוזקים 100 אחוז.

מאז ברוך השם הנורה כבר לא מהבהבת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הסתכלתי מתחת לכיסא נהג ונוסע והידקתי אותם קצת בחוזקה, לחצתי אותם..

יכול להיות שמישהו הזיז את הכיסא וזה זז - סוג של צירוף מקרים

פורסם

לא יודע על איזה מקרה נפוץ בדור הראשון אתם מדברים. יש לי הרבה חברים\מכרים שהיו עם מאזדה דור ראשון ואף פעם לא שמעתי על כרית אוויר.

ואין סיבה שהנורה תשוב לדלוק - שנתיים וחצי הרבה אצלי (טפו טפו טפו) לא נדלקה אף פעם.

לדעתי אולי כן מישהו הזיז את הכיסא וזה קצת היה רופף.

סה"כ רכב אמין 0 תקלות, אני מאוד מרוצה. פרט לעובדה שהגיר 4 הילוכים ולא 5. וכל מי ששאל או התייעץ איתי באמת אני מאוד המלצתי על הרכב!

פורסם

ישנו מצב כאשר מזיזים הרבה את כסא הנהג ( לדוגמא כאשר פעם הבעל נוהג ופעם האשה) אז המגעים מתחת לכסא משתחררים מעט ויש ללחוץ קצת על הקונקטור וזה מסתדר. בעבר הייתי עם חבר בטסט ושנינו עם מאזדה 3 דור 1. ואצלו המנורה פעלה ורשמו הערה בטופס. כששאלנו את הבוחן אם אני מסדר את זה בכמה דקות, האם ימחק את הערה. הוא הסכים(כמובן שהסברתי לו שזה ידוע במאזדה). סידרתי את זה ואז קראנו לבוחן. הוא בא שיחק עם הסוויץ על מנת לראות שהנורה נדלקת וניכבת לאחר כמה שניות. ולא שפירקתי את הנורה וזהו. בקיצור עבר. מחלה ידוע במאזדה 3 ואף ב626 ליד הנהג. מומלץ לקשור את הקונקטור עם אזיקון

• תוכן חדש...