Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

מה הייתם עושים במצב הבא: קניתי באוטו דיפו מצבר של אנג'ייזר לפני שנה ו-3 חודשים ועכשיו הוא הלך. בדקתי אין זרם זליגה, אין קורוזיה, באוטו אי אפשר להשאיר אורות דולקים יש מנגנון אוטומטי שמכבה -סתם ככה הלך.

האחריות הייתה לשנה, והם לא מוכנים לתת לי שקל הנחה.

יש מה לעשות? בינתיים אני על כבלים עםצסוללה ניידת מניע ככה כל פעם.

תודה,

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
פורסם

תקנה מצבר וורטה או המותגים היותר זולים של וורטה ( start up/ power up ). אבל הפעם לא באוטו דיפו. יש מקומות יותר זולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אנרג'ייזר הוא מותג זול של ורטה / טלרון.

מצבר הוא מוצר עם אורך חיים לא ידוע. שנה ושלושה חודשים זה אכן קצר מהסטטיסטיקה, אבל אני לא חושב שיש לך מה לעשות, האחריות הייתה לשנה וזה החסרון במצברים הזולים. בלי קשר הייתי מציע לך לעשות בדיקת זליגה או לשאול מהו מתווה הנסיעות שלך? רכב עם ריבוי נסיעות קצרות המשלבות דימומים והתנעות ושכמעט לא יוצא מהעיר יסיים מצברים בתדירות גבוהה מרכב שרובו ננהג בבין-עירוני.

נסה לפנות אל שירות הלקוחות של טלרון וציין שאתה מהפורום, הם כבר הפתיעו בעבר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו הסיבה שאני משלם עוד 80 שקל ל 20 חודשי אחריות במקום ל12 וזאת כדי לא להתעצבן.

לא יודע האם הרווחתי או הפסדתי בססטיסטיקה אבל זה עדיף לי אישית.

מי שקונה עם שנה אחריות , מסתכן קצת יותר אבל לא כדאי להתרגז אלא להמשיך הלאה בחיים

פורסם

ומה אם הייתה קונה טוסטר שעליו שנת אחריות אחת. והוא היה נשרף אחרי שנה וחודש? אחרי אותו פרק הזמן שמוצהר בכתב האחריות אין החברה חייבת לך אפילו לא פרוטה. מציע לך להחליף את המצבר בהקדם כי כרגע אתה פוגע קשות באלטלנטור שלמעשה לא מצליח להטעין את המצבר הנוכחי ולמעשה עובד כל הזמן. חבל אם ישרף!!!! תיקונו או החלפתו תעלה כמו 4 מצברים חדשים לפחות!!! בהצלחה!!!! דן חסכן!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מסכים עם מה שאומרים לך פה.

גם לי קרה אותו דבר בדיוק עם מצבר וורטה(שנה ושלושה חודשים), והחלפתי בלי להתלונן כלל.

מצד שני,כשרכשתי מצבר שנפ עם שנה וחצי אחריות והוא התקלקל לי אחרי שנה וקצת אמרתי תודה ששילמתי את העוד כמה שקלים הללו.

תקנה מצבר מחברה טובה עם אחריות ארוכה בכמה שקלים יותר ובעזרת ה' לא תצטרך לשבור את הראש עם זה בפעם הבאה.

אם היית קונה מוצר ללא אחריות והיה מתקלקל אחרי יום או יומיים היה לך על מה להתלונן-אבל פה אין לך קייס, תשחרר.

פורסם
גם אנרג'ייזר הוא מותג זול של ורטה / טלרון.

מצבר הוא מוצר עם אורך חיים לא ידוע. שנה ושלושה חודשים זה אכן קצר מהסטטיסטיקה, אבל אני לא חושב שיש לך מה לעשות, האחריות הייתה לשנה וזה החסרון במצברים הזולים. בלי קשר הייתי מציע לך לעשות בדיקת זליגה או לשאול מהו מתווה הנסיעות שלך? רכב עם ריבוי נסיעות קצרות המשלבות דימומים והתנעות ושכמעט לא יוצא מהעיר יסיים מצברים בתדירות גבוהה מרכב שרובו ננהג בבין-עירוני.

נסה לפנות אל שירות הלקוחות של טלרון וציין שאתה מהפורום, הם כבר הפתיעו בעבר.

אם שומעים על כאלה שהמצבר שלהם עובד גם אחרי 4 שנים, אז "חייבים" גם כאלה שעובדים שנה וקצת כדי להגיע לממוצע הנורמלי של שנתיים שלוש. חוסר מזל של אחד הוא ההצלחה של האחר.

• תוכן חדש...