Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נשבר לי פנס שמאלי קדמי בטויוטה פריוס 2010.

חיפוש מהיר באמזון מצא פנס חלופי במחיר טוב אבל הוינקר שלהם בצבע אדום ואילו שלי כתום.

בדקתי גם באיביי ומצאתי שניים-שלושה מוכרים מארה"ב עם כמות כוכבים עצומה שמוכרים את הפנס במחיר טוב והשירות שלהם כולל מיסים ומשלוח.

השאלה שאני שואל, האם הייתם מרגישים בנוח לקנות מוצר כזה ב-200$ מאיביי, כאשר כאמור למוכר יש 2,257,438 - למעלה משני מיליון כוכבים ו-99.7% פידבק חיובי.

http://www.ebay.com/itm/Headlight-Headlamp-Driver-Side-Left-LH-NEW-for-10-11-Toyota-Prius-/370927458694?fits=Make%3AToyota%7CModel%3APrius&hash=item565cffd986:g:G94AAOSwJq1Zafeu&vxp=mtr

תודה למייעצים :)

פורסם

מדובר בפנס עם תקינה אמריקאית, תבדוק את העיניין לפני שאתה מזמין שלא יהיו בעיות עם משרד התחבורה בארץ.

מצד שני ישנן פריוסים מהדגם הנ"ל ביבוא מקביל של "אלבר" אשר נוסעות עם פנסים בדיוק כאלה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

גם אם יש מכוניות שנוסעות עם פנסים כאלה, קשה לי להאמין שזה תקני לנסוע עם פנס אחד בתקן אירופאי ואחד בתקן אמריקאי. כפי שאמר קודמי, צריך לבדוק היטב את הפן החוקי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

היי חברים, תודה על העצות.

לא לגמרי ברור לי מה ההבדל בין תקינה אמריקאית לתקינה אירופאית כאשר מדובר סה"כ בגוף של הפנס.

1. האם יש הבדל בפנס עצמו מבחינת המבנה וההתאמה לרכב בין מה שיש לי לזה שאקנה מארה"ב?

2. בהנחה שאקבל את הפנס ולא תהיה בעיה, האם עשויה להיות בעיה להרכיב אותו?

3. אגב, המוכר מצהיר בדף המוצר לגבי המכס: Customs services and international tracking provided

האם לדעתכם זה דומה למקרה שקונים באמזון ואמזון הוא המוכר ואז כל הבלאגן בדרך עליהם, ואז הם מחוייבים למחיר ששילמת בקניה למשלוח עד הבית ולא משנה מה היה במכס וכו'.

פורסם

יש שוני בין הפנסים בתקינה אירופית, לפנסים תקינה אמריקאית. הסיכון ברכישה כזאת הרבה יותר גדול מהסיכוי לחסוך.

גם אם פנס כאן עולה כמה מאות שקלים יותר (ואני בספק אם קיים פער גדול) עדיף לרכוש כאן.

חיפוש בסיסי באתר junkyard העלה שיש פרוקיות שמוכרות פנס כזה ב-300 ש"ח. האם שווה לך להתעסק עם זה?.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש שוני בין הפנסים בתקינה אירופית, לפנסים תקינה אמריקאית. הסיכון ברכישה כזאת הרבה יותר גדול מהסיכוי לחסוך.

גם אם פנס כאן עולה כמה מאות שקלים יותר (ואני בספק אם קיים פער גדול) עדיף לרכוש כאן.

חיפוש בסיסי באתר junkyard העלה שיש פרוקיות שמוכרות פנס כזה ב-300 ש"ח. האם שווה לך להתעסק עם זה?.

שכנעת אותי, בהנחה שאמצא בארץ במחיר סביר אקנה פה.

בלינק שהפנית אליו כל המודעות ריקות, אין פרטים באף מודעה.

לגבי זה שכתבת "יש שוני בין הפנסים בתקינה אירופית, לפנסים תקינה אמריקאית. הסיכון ברכישה כזאת הרבה יותר גדול מהסיכוי לחסוך." לא ענית מה ההבדל.

האם יש הבדל תכל'ס במבנה הפנס?

כשאבוא להרכיב את הפנס מארה"ב הוא לא יתאים פיזית?

פורסם

1. תשקיע שתי דקות, ותעשה חיפוש לבד, תמצא בדיוק את אותן אפשרויות שאני מצאתי.

2. ייתכן שיש הבדל במבנה הפנס, ובטוח שהוא לא יעבור טסט (אם בכלל ישרוד את המסננת של משרד התחבורה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לגבי זה שכתבת "יש שוני בין הפנסים בתקינה אירופית, לפנסים תקינה אמריקאית. הסיכון ברכישה כזאת הרבה יותר גדול מהסיכוי לחסוך." לא ענית מה ההבדל.

האם יש הבדל תכל'ס במבנה הפנס?

כשאבוא להרכיב את הפנס מארה"ב הוא לא יתאים פיזית?

גם אם הוא יתאים פיזית (מה שלא בטוח), הצורה של קרן האור שונה:

ipf7.jpg

משמאל זה האירופאי, מימין האמריקאי. בתקן האמריקאי קרן האור יותר סימטרית, באירופאי היא מוטה למטה וימינה בצורה חדה יותר.

בטסט הרי בודקים את הפנסים, כנראה שלא תעבור אם יהיה לך אחד כזה ואחד כזה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אל תזלזל עד כדי כך :)

ברור שחיפשתי גם לבד, כל המודעות ריקות, אני משער שזו טקטיקה של האתר, גם כשהוא לא מוצא התאמות הוא זורק לך תוצאות סרק כדי להשאיר אותך באתר.

Car.jpg

פורסם (נערך)

למה להתאמץ יותר מידי שיש לך פה בארץ כמעט באותו מחיר עם משלוח חדש

https://www.auto365.co.il/product-4391-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1_%D7%A4%D7%A0%D7%A1_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99_%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9C_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99_(%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D_2009_2011).aspx

עריכה אחרונה על ידי aviron1984
פורסם

ממליץ לך לעשות ביטוח ל'פנסים ומראות צד' דרך הסוכן/חברת הביטוח שלך להבא

עלות של הסוכן/חברת הביטוח 40 ש"ח בדר"כ מוכרים את זה ב100 ש"ח

זה דרך 'שלמה סיקט', הכיסוי נותן לך החלפה של פנס באותה רמה באם עשית נזק עצמי או באם מישהו פגע לך ברכב, ללא צורך לתבוע את הפוליסה שגוררת התייקרות או השתתפות עצמית גדולה.

בעלות של השתתפות עצמאית של 150 ש"ח וכיסוי מקסימלי עד 1800 ש"ח, ז"א שסה"כ יש לך פה 1800-150=1650 ש"ח

מה שטוב שזה מכסה את כל הפנסים ומראות צד ברכב, לאחד בודד או ליותר העלות מכסה סה"כ 1800 ש"ח

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם
ממליץ לך לעשות ביטוח ל'פנסים ומראות צד' דרך הסוכן/חברת הביטוח שלך להבא

עלות של הסוכן/חברת הביטוח 40 ש"ח בדר"כ מוכרים את זה ב100 ש"ח

זה דרך 'שלמה סיקט', הכיסוי נותן לך החלפה של פנס באותה רמה באם עשית נזק עצמי או באם מישהו פגע לך ברכב, ללא צורך לתבוע את הפוליסה שגוררת התייקרות או השתתפות עצמית גדולה.

בעלות של השתתפות עצמאית של 150 ש"ח וכיסוי מקסימלי עד 1800 ש"ח, ז"א שסה"כ יש לך פה 1800-150=1650 ש"ח

מה שטוב שזה מכסה את כל הפנסים ומראות צד ברכב, לאחד בודד או ליותר העלות מכסה סה"כ 1800 ש"ח

נשמע Too good to be true.

אתה אומר לי שתמורת עלות של 100 שקל לשנה, אני יכול לשבור את הפנס סתם ככה ולקבל חזרה שווי של בערך 1650 ש"ח.

קניתי.

פורסם
נשמע Too good to be true.

אתה אומר לי שתמורת עלות של 100 שקל לשנה, אני יכול לשבור את הפנס סתם ככה ולקבל חזרה שווי של בערך 1650 ש"ח.

קניתי.

לא נשמע לי הגיוני. תברר ותעדכן אותנו מעניין

• תוכן חדש...