Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבועיים שאני משאיר מספר טלפון בבקשה שיחזרו אליי לקבל הצעת מחיר לטיפול רכב במוסך המרכזי של יונדאי, במסגרת ההנחה שיש לחברי קארספורום ולא קורה כלום!

אני ממש צריך לקבל מהם הצעת מחיר באופן בהול!

למישהו יש את מספר הטלפון שלהם? או מספר טלפון של גורם רלוונטי אחר מקארספורום שיכול לעזור?

פורסם

טיפ קטן, היחס שתקבל כלקוח פרטי ברוב מוסכי יונדאי יהיה נחות גם בלי ההנחה, אז עם ההנחה תקבל יחס של ״תגיד תודה שנתנו לך בכלל להיכנס למוסך״

אם הרכב לא באחריות ממליץ לך ללכת למוסך שהוא לא מורשה יבואן.

פורסם

מחזק את לאון

היחס במוסכי יונדאי שביקרתי בהם היה שהם עשו לי טובה שבכלל דיברו איתי.

אפילו היסטוריית טיפולים לא הסכימו לתת לי כי הרכב טופל במוסך מורשה אחר

פורסם

"תפסו" אתכם כבר עם רכישת הרכב אז למי אכפת עכשיו מכם. אתם כל כך "חשובים" ליבואן, שעד לרגע זה לא נראה שהוא טרח לברר אתכם מה בדיוק קרה ולהסביר לבעלי יונדאי אחרים בפורום ולרוכשים פוטנציאלים אחרים מה קורה במוסכים שלו. גם חבר פורום אחר ובעלים של מרצדס נפנפו לא מזמן במוסך מורשה. נתראה בפוסט הבא על השקת רכב חדש של היבואן.

פורסם
מעניין אם גם בחול זה היחס לרוכש רכב חדש

בארץ פשוט נעלמה הבושה. אני מתעסק עכשיו עם יבואן מכשירים אלקטרונים שלא בא לו לתקן באחריות מכשיר שנרכש. אז נראה שניפגש בבית-המשפט. אולי כלמוביל (ואחרים) עוד לא הפנימו שגם הח** של הלקוח ה"טיפש" ביותר שלהם יכול לצוף בתקשורת.

פורסם

גם אם יצוף בתקשורת זה לא מפחיד אף אחד. חסרים בתי עסק בתחום הרכב שנפלו ביצאת צדיק וממשיכים לעבוד כאילו אין מחר? אז הרעש וההמולה מחזיקים יום אחד ואז חוזרים לשיגרה. אם יש משהו בולט במדינה שלנו זה שאנחנו שוכחים מהר.

פורסם
אז מה אם מחר**** עלינו, יותר חשוב עכשיו לגלוש בפייסבוק.

את הפוסטים הבאים על רכבים חדשים של היבואן הזה או כל יבואן אחר שלא שם עלינו אנשים יקראו ויגיבו ללא אבחנה. מסיבה. אבל משרד התחבורע אשם.

• תוכן חדש...