Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לפני כשבוע נדלקה לי נורת כרית אוויר שנשארה דולקת קבוע .

חשוב לציין שהרכב לא קיבל מכה / ולא היה במוסך הנורה נדלקה ככה פתאום .

בנוסף יש לי נורת צק מנוע דולקת כשבועיים .

עשיתי סריקת תקלות + איפוס תקלות - הצק מנוע נכבה ולאחר יום שוב חזר.

צירפתי תמונה של הסריקה של התקלה .

הרכב הוא גולף שנת 2006 מנוע 2.0fsi .

IMG_4794.jpg

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

2 תקלות שונות:

תקלה 1: כריות אוויר- הייתי מנסה לשחק עם החיבורים מחת לכסא (אם יש שקע-תקע לנתק ולחבר מחדש,או שמשהו סתם התנתק שם/כמובן שיכולה להיות תקלה יקרה ומורכבת אחרת אבל מתחילים בקטן).

תקלה 2: מנורת בדוק מנוע- המנורה נדלקה כי היא זיהתה תקלה של אות חיישן חמצן (להתחיל מבדיקת חיווט לחיישן /מעגל חשמלי שלו /בדיקת אפשרות לפרק ולנקות אותו/להחליף - אלו האפשרויות לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הנורה של הכרית אוויר ניסיתי לסרוק עם התוכנה vag את הבלוק של הכריות אוויר משום מה זה לא מתחבר לי .. אבדוק את החוטים מתחת לכיסא ואת החיישנים בדלתות .

לגבי הלמבדה אני יחליף את החיישן אבל לפי קוד התקלה - איזה חיישן להחליף ? יש שלושה כאלו ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אתה לא רחוק מתל אביב.

מציע לך לגשת למוסך רון לאבחון ולא להחליף חלקים סתם.

טעות בהחלפת חיישן תעלה בין כמה מאות לכמה אלפים וזה ממש לא כדאי.

על הדרך רון יבדוק לך את עניין כריות האוויר שיכול להיות עניין שטותי ויכול להתגלות כתקלה בטיחותית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...