Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה ימים פתחתי שרשור בפורום הטכני -הדיבורית ברכבי זייפה.

ספר הטלפונים לא עבד , שיחה נכנסת לא נשמעה ברמקולים, שיחה יוצאת לוותה ברעשי רקע.

הסמארטפון בו אני משתמש ביומיום הוא סיני מסוג THL 4000.

היום חברתי סמארטפון מסוג סמסונג גלקסי מיני ולהפתעתי ,כל התקלות נעלמו כבהינף יד.

הצלחתי להשתמש בספר הטלפונים ברכב הן בתנועה והן בעצירה והשיחות הן הנכנסת והן היוצאת נשמעו טוב למדי ללא הפרעות כלשהן.

קרוב לוודאי שאצטרך להחליף סמארטפון , השאלה מה הפרמטרים שעליי לבחון במכשיר החדש?

היו בבעלותי 4 סמארטפונים בעבר, כולם עבדו טוב (חוברו לדיבורית ניידת ).

עם הקורולה ,לראשונה נתקלתי באי תאימות כלשהי ואני אובד עצות.

תודה מראש למגיבים

פורסם

כנראה שרכיב ה BT בסמארטפון הסיני שלך היה תקול. נפוץ למדי במכשירים סיניים זולים.

BT בתקן 4 ואילך עם מכשיר מבית טוב והכל יהיה טוב

פורסם

הרכיב לא תקול, אני מצליח להצמיד את הטלפון לדיבורית ניידת שיש ברכבים אחרים בהם אני משתמש.

מסתבר שטויוטה התאימה את המערכת לרשימה סגורה של יצרנים.

באתר הבא צריך לסמן את סוג הרכב (קורולה), סוג המערכת(touch 2) ואז מקבלים את רשימת הדגמים בהם המערכת תומכת.

פורסם

מסתבר שטויוטה התאימה את המערכת לרשימה סגורה של יצרנים.

לא לגמרי נכון.

הם בדקו את המערכת עם מספר מכשירים שנפוצים בשוק (רשימה ארוכה יש לציין), ראו שהם עובדים, ואז הכריזו רשמית שזה נתמך.

הם לא יכלו לבדוק את המערכת עם כל מכשיר שקיים בשוק, פלוס יצאו לשוק המון מכשירים חדשים מאז שעשו את הבדיקה, לכן אם זה עובד - סבבה, לא עובד - אין מה לעשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ליצרנים הגדולים,להם יש מגוון מכשירים, ממה שראיתי לכל מכשיר יש סט פונקציות בהם המערכת של טויוטה תומכת וישנן פונקציות שאינן נתמכות.

קבלת\ביצוע שיחה בצורה בטוחה יחסית זה ה core של כל דיבורית.

חבל מאוד שאאלץ להחליף מכשיר סלולארי רק כי הדיבורית לא תמכת בו.

אם כבר מכשיר חדש, אחפש מכשיר שתומך בmirror link על מנת לנצל את המסך במלואו ו"לשדר" עליו את התמונה של תוכנות הניווט למינן.

פורסם (נערך)

מירורלינק לא בטוח שיעבוד לך. המירורלינק של טויוטה אכן נתמך במספר מאוד מצומצם של מכשירים.

חוץ מזה גם לי היה מכשיר THL, וגם לי הוא עשה בעיות עם BT. אי אפשר לדעת מה הסינים אילטרו שם כדי לגרום לזה לעבוד איכשהו, לכן זה בחלק מהציוד נתמך, בחלק לא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

thl מכשיר חביב ביותר עם סוללה מעולה.

בלית ברירה אחליף מכשיר, צריך לוודא שהוא מתאים לרכב.

הבעיה רק למצוא מקום שיתן לנסות מכשיר לפני הרכישה.

• תוכן חדש...