Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

4 הילוכים.

הוא לא עובר לך להילוך הרביעי.

תוודא שכפתור האובר דרייב בידית לא לחוץ.

ב-100 קמ''ש הסל''ד אמור להיות קצת פחות מ3000.

כבר נתקלתי בגטס שלא הוחלף בה שמן גיר מעולם, והיא לא מצליחה לעבור להילוך רביעי. (של המשתמש jaguarr)

החלפת פילטר גיר + שמן גיר בתקן SP3 פתרה את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אמור להיות 2600 סל"ד בערך ב 100 קמ"ש.

האם יש את ההילוך הראשון והשני? האם הרכב מזנק טוב מהמקום?

אולי הגיר במצב חרום משולב קבוע לשלישי.

פורסם

לא יודע. אבל תיאורטית אם מחשב גיר שולח דרישה לשילוב הילוך 4 ואין שילוב, גם אמורה להידלק נורת תקלה, אם מחשב גיר מספיק "חכם".

פורסם

לא תמיד...ה"נורת אזהרה" שלך היא שהגיר לא מעביר הילוכים ואתה מוצא עצמך נוסע 100 קמ"ש על 4000 סל"ד.

היה לי מקרה כזה באוקטביה 2005 שהייתה לי לפני 11 שנים, מדי פעם האוטו היה נתקע על הילוך 3 מבלי שום נורות או משהו בסגנון.

פורסם

שוב, זה תלוי בתוכנת מחשב, עד כמה היא מתקדמת.

איך בודקים שיש את ההילוך הראשון והשני:

במקום שקט בלי הרבה תנועה מתחילים ממצב עמידה מוחלטת עם לא הרבה גז. עוקבים אחרי שעון סל"ד. באיזור 20-30 קמ"ש הוא אמור לרדת בכ 1000-1500 סל"ד פעם ראשונה ובאיזור 60 קמ"ש פעם שניה.

אם הוא לא יורד אלא יש רק עליה עקבית ואיטית וזינוק עצמו "כבד" מאוד, אז אין את שני ההילוכים הראשונים, הגיר במצב חרום.

פורסם

גרגמל,

היה לי בדיוק מה שאתה מתאר,

80 קמ״ש כבר הביאו אותי לסל״ד 4k, וזה היה קבוע! קיבלתי המלצה על מכוני גיר שאמרו לי לעשות שיפוץ גיר אך לבסוף שמעתי בקול asafasaf שעזר לי עם החלפת שמן גיר ופילטר ואתה לא מבין את השינוי! ישר לאחר ההחלפה הגיר מתפקד מעולה ! ב 100 קמ״ש אני באזור ה 2.3.

מאז עברתי קרוב ל 20 אלף ק״מ ועדיין הגיר מתפקד מעולה.

פורסם

אצלי גם גטס 08 , 100 סביב ה2900. רעננתי לפני 20K בערך 3 ליטר וקצת מהנוזל.

בטיפול הבא אני רוצה להחליף הכל. ניראה אם זה יעזור. עוד 10K לערך.

פורסם
ב 100 קמ״ש אני באזור ה 2.3.

איזה שנה הגטס שלך? 2003-2005?

2300 סל"ד ב 100 קמ"ש היה רק בדגמים הראשנים, אחרי זה עוד בתקופת הדור הראשון קיצרו את יחס ההעברה של ההילוך הרביעי (אומרים שכדי להוריד את צריכת הדלק) וזה הפך ל 2600-2700 סל"ד.

אני זוכר מבחן השוואתי מאותה תקופה, גטס עם גיר חדש מול גטס עם גיר ישן. לא זוכר אבל את תוצאות המבחן, אני חושב שהיה הבדל קטן בינהם.

• תוכן חדש...