Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אדם שבירשותו מס טלפון נייד של העבודה הרבה שנים ועוד מעט יוצא לפנסיה, האם הוא יכול להישאר עם המס הזה אחרי הפנסיה?

יש לו זכות כזו או משהו אחר?

פשוט מכירים אותו עם מס הטלפון הזה הרבה שנים.

בעלי ניסיון?

תודה

פורסם

אני יודע שזה נהוג, ואם הוא מסיים את העבודה בצורה יפה אין סיבה שלא,

פשוט מבקשים אישור ומצבעים ניוד לקו פרטי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן זה אפשרי ומקובל לאחר הפנסיה?

אפילו שזה תפקיד בכיר וקיים על הקיו מענה קולי שתושבים משאירים הודעות קוליות וכו?

פורסם

לאשתי היה הסדר של נייד דרך העבודה, משך כ-10 שנים.

כאשר החל מהפך גולן טלקום מקום העבודה לא חידש את ההסכם עם חברת הסלולר, אלא הקציב לעובדים הזכאים סכום מסויים שאמור להספיק לצורך זה, ונתן מסמך המשחרר את המספר.

מאז לאשתי אותו מספר, אשר נודד בין החרות לפי התוכניות הרלוונטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעבודה אצלי במשך מספר שנים אישרו לעובדים שעזבו לקחת את המספר איתם.

עד שבשלב מסויים הבינו שהמספרים אוזלים ושלא יהיה מספרים מהסדרה לעובדים חדשים, ומזה זמן רב שהנוהג פסק.

לגביי אני יכול לציין שיש לי מספר אישי כל השנים ולמקומות חשובים אני נותן רק אותו כך שאינני תלוי במספר של העבודה.

פורסם

מספר הטלפון שייך למעסיק.

לך בתור עובד - אין שום זכות לגבי מספר הטלפון.

אתה יכול לבקש מהמעסיק כי ישחרר את מספר הטלפון - אך הוא איננו חייב לעשות זאת.

פורסם

תלוי במקום עבודה.

אצלנו מאפשרים לעובדים שעוזבים לנייד את המספר, וגם לנייד מספר של קו פרטי לקו חברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן זה אפשרי ומקובל לאחר הפנסיה?

אפילו שזה תפקיד בכיר וקיים על הקיו מענה קולי שתושבים משאירים הודעות קוליות וכו?

אם זה מספר קל שניתן לציבור שיוכל לזכור בעל פה, לא סביר שהמעביד ישחרר, וגם אביך ימשיך לקבל טלפונים שקשורים לעבודה.

אם זה סתם מספר שמופיע כאיש קשר בפרסומים שונים כמו אתר אינטרנט, אפשר לשנות את המספר

• תוכן חדש...