Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלא אם כן מציעים לך דיל סופר אטרקטיבי (וגם אז הייתי חושב פעמיים) הייתי מדלג בקלילות הלאה.

על פי המשתמע, הרכב אחרי תאונה חזיתית עם תיקוני סף גם מימין וגם משמאל, כל השאר זה קוסמטיקה ושאר שטויות.

בנוסף, יש הרבה כסת"ח במלל, כל מה שנוגע לסעיף הראשון, ולסעיף של העברת הכוח.

מה שכן, מעבה מעוך?? WTF?

אגב, אם תמתין עוד כמה ימים, וזה עדיין רלוונטי, הסרטון של המונדאו שלי אמור לעלות בשישי הקרוב .

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מציעים לי את הרכב ממגרש של אחת החברות הגדולות ב33 אחוז הנחה מהמחירון

גםב50%לא שווה

מעבה מעוך??? זה תאונה לא קטנה אם הצליחו למעוך את המעבה. אתה יודע כמה עמוק הוא בתא המנוע? דיי עמוק

הבדיקה שהראת....לא אתה עשית נכון?

אחרת אין מצב שהכל מראה על תאונה קלה

ו115K ק"מ ב 3 שנים זה המון...גם ב 4 שנים זה לא מעט

פורסם

לדעתי לא מציאה. תמשיך לחפש.

אגב אם כבר פלואנס, זה לא רכב כזה סחיר, גם פרטית שמורה תוכל להוציא באחוזים יפים מתחת למחירון..

הייתי יורד אפילו שנתון אחד או שניים בשביל לא לקנות רכב קרוע מליסינג.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אין הרבה מבחר בדגם הזה שהוא עם מנוע 2000 ועם רמת אבזור פריוילג׳

הנסועה שלי מסתכמת ב1000 ק״מ בחודש

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אין 2000 בליסינג. לא הגיעו ( לפחות ממה שאני יודע )

אבל אם הבדיקה היתה משקפת את המצב הרכב לא היה מגיע למגרש.

כנראה ויש סיבה למה הרכב במגרש ולא נמכר ע"י הבעלים

פורסם (נערך)

אני זוכר שלפני כשבועיים מכרו אחת כזאת פרטית ביד 2 עם 60 אק"מ לא זוכר כמה רצו עליה, אבל אני כן זוכר שלא הרבה.

אני מניח שהיא נמכרה :?

לגבי איך היא התגלגלה למגרש? כנראה שלמישהו לא היה יותר מדי כוח להתעסק במכירה, בא ועשה טרייד שבו החשיבו לו את הרכב במחיר ריצפה.

עכשיו הם תקועים אתו ועשו עליו "מבצע", שממנו הם עדיין יוצאים מורווחים (או לפחות לא מופסדים).

פורסם

ברשיון הרכב רשום שהוא היה בהשכרה\החכר(כלומר ליסינג מסוג כלשהו...לא השכרה!)....כלומר בליסינג,ברשיון הרכב רשום 00 בעלים...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אז הרכב כן מליסינג O_______________________O

חבר, פשוט תתרחק מהאוטו הזה. הוא לא בשבילך לדעתי. גם מליסינג יש מציאות עדיפות.

פורסם (נערך)

טוב כמו שהבטחתי. (וקצת מוקדם מהצפוי) הנה הביקורת על הרכב שלי (ספציפית):

52 דקות של פירוט מלא . לא מקצועי מדי מבחינה טכנית אבל די ממצה.

מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק בפורום. אין לי שום עניין בקידום הערוץ בשום צורה.

פורסם

בכיף :)

לא משנה מה תבחר, העיקר שזה פורד (סתם חח), העיקר שהרכב יהיה שמור ומטופל כהלכה.

פורסם (נערך)

אגב צפיתי בסרטון ויש מספר אי דיוקים (רוב הזמן בעת הצילום הייתי בצד ולא הקשבתי למלל).

קודם כל המחירון של הרכב לפי יד 2 הוא 42, ולפי לוי יצחק 35.5 (שניהם לא משוקללים) ולא 46 כמו שנאמר (המשוקלל של יד 2 הוא 46 אבל לא לזה הוא התכוון).

צריכת הדלק שהוא ציין אופטימית משהו. יותר בכיוון 1:7-8 בעיר ו1:12-13 מחוץ בנסיעה נינוחה.

לגבי המערכת, אני לא חושב שהייתה אופציה למשהו יותר מתקדם באותה שנה. הטיטניום (ואולי הטרנד X) באו עם המערכת הזאת והטרנד באה עם מערכת צנועה יותר.

בנוסף, למונדאו יש בקרת שיוט עם בלימה אוטונומית בשנים אלה (רק לא בארץ), יש תוספות הזויות בדגמי חו"ל. (שליטה קולית, הפשרת אדים של שמשה קדמית כמו באחורית ועוד).

ובמקרה ומישהו תהה מה קרה שם לעזאזל כשהוא בדק את הזינוק בהילוך ספורט. הילוך הספורט הוא כמו DRIVE על סטרואידים (מבחינת סל"ד), הוא חשב שצריך להעביר ידנית את ההילוכים אז בדיוק שהתחלף הילוך אוטומטית הוא דחף את הידית שוב והעביר עוד הילוך.

הילוך הספורט מתבטל כשאתה מתפעל את ההילוכים ידנית.

פורסם

במקרה עברתי ליד קרסו טרייד שלשום, היו זרוקות שם פלואנסים כמו גרעינים. אם מליסינג לפחות תקנה מהבית ותקבל אחריות כלשהי.

לא שהמגרש (בנתניה :-(...) היה כזה מציאה, היו שם נבלות שטרייד עם כבוד עצמי לא מחזיק, אבל עדיין עדיף מאיזה מגרש נו-ניים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...