Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה כמו שאמרו מעלי כבר שאולי סוף סוף PSA תתחיל להוציא מוצרים בסגנון אופל ולאמץ הנדסת אנוש "לא הפוכה" כפי שהם נוטים לעשות

ספר לי קצת על ההנדסת אנוש ההפוכה הזאת

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מלבד אובדן זהות של שני המותגים שיצא מהם שעטנז לא מובן, מעניין מה תהיינה ההשלכות לגבי היבוא ארצה. זאת עלולה להיות מכה לא פשוטה לשלמה סיקסט אם יוחלט שלובינסקי יהיו גם הנציגים של אופל בישראל.

פורסם (נערך)
ספר לי קצת על ההנדסת אנוש ההפוכה הזאת

אוקי:)

יש יצרניות שמנסות "להמציא את הגלגל" - ושם סיטרואן אוהבת להיות

נתחיל בקטנה - (ציטוטים שחלק אני מכיר וחלק מעיתונות הרכב)

סיטרואן סקסו שמתגי חלונות החשמל שלה מוקמו בין המושבים מתחת לידית בלם היד

פיזו - מתזים לשמשה הקדמית שממוקמים על המגבים עצמם

סיטרואן C6 -

חובה להשתמש בשני פקדים - הממוקמים במקומות שונים לחלוטין - אם ברצונך לתפעל את מחשב הדרך?

הפעלת תצוגה עילית מתבצעת על-ידי כמה מתגים במיקום לא נוחים

מתלים הידרופניאומטיים שהעניקו למותג את הילת "השטיח המעופף", והן את מוניטין האמינות המקולל

גלגל ההגה עם הטבור שלא משתנה - שכמעט גרם לי לאבד אצבע בסיבוב עם C4

לא שהם היחידים - הם אוהבים רעיונות, ולא יצאתי בבעד ונגד ויש עוד חברות

למשל האלפא רומיאו 75 שבה מתגי חלונות החשמל היו בתקרה

שלא תחשוב שאני נגד צרפתיות, אני גדלתי איתן לאבא שלי היה :רנו, ורנו 4, קורטינה, קורטינה, אודי ואודי

רק ציינתי שהם יצירתיים :)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

הסיבה האפשרית לרכישה היא שכמעט כל החדשנות וכל המחקר ופיתוח של GM הוא פרי פיתוח של אופל (כך זה היה שנים וכך זה גם כיום, כל הפלטפורמות של כל השברולט הקוראניות, כולל המנועים, זה במקור רכבי אופל).

בנוסף, יש לה דריסת רגל משמעותית בשוק הגרמני (והרוסי), מה שאי אפשר להגיד על פיג'ו וסיטרואן.

ההפסדים הגדולים של אופל כמעט מאז ומתמיד, זה לא הפסדים תפעוליים אלא מדובר בהפסדים שנגרמים "בכוונה" ע"י GM (כמו שתמיד היה).

באמת לא ממש מובן עם מה GM נשארים באירופה אחרי שהוציאו כליל את שברולט משם (בכדי לחזק את אופל כנציג יחיד של המותג ביבשת) ועכשיו מוכרים את אופל.

אין שום סיבה שיהיה אובדן זהות ושעטנז בין החברות, אני לא רואה את זה קורה לרנו וניסן ולא לטאטא ויגואר.

פשוט חטיבות שונות מתחת לתאגיד גדול שמפרות אחת את השניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...