Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני מספר ימים קניתי I20 יד שניה שנת 2013, בדגם של שנת 2010 כאשר הייתי יוצא מהאוטו ונועל, המראות היו מתקפלות, בדגם החדש משום מה זה לא ככה, מישהו יודע איך ניתן לגרום לכך?

נ.ב

ישנו כפתור בדלת העושה זאת בעת לחיצה, ככה שיש מצב שזה הגדרתי, מישו ניסה במקרה?

פורסם

בדיוק, כמו שיש מרים שמשות, יש גם מקפל מראות שמתחבר לנעילה מרכזית. משהו שמתקינים ולא מגיע עם הרכב.

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את המודול שאני צריך שיתאים לכבר?

ניסיתי לבדוק באיביי ולא בדיוק צלחתי בנושא.

פורסם
חפש Mirror folding system.

אבל אם אתה לא מתקין את זה בעצמך, תרכוש ותתקין אצל מתקין אביזרים.

קודם כל, תודה על התשובה המהירה.

שנית, זה מה שחיפשתי אבל לצערי לא מצאתי אחד שהוא ספציפית ל I20- אתה יודע במקרה איזה חיבור יש לה? כי מצאתי לפחות 3 סוגים של חיבורים של I20- חלקם עם כבלים שצריך לחשוף ולחבר וחלקם בלי.

פורסם

היי, מאיפה אתה? אבא של חבר שלי עוסק בתחום והוא התקין בניסן מיקרה את הקיפול האוטומתי (כמו אצלך, יש כפתור אך המראות לא נסגרות עם הנעילה)

• תוכן חדש...