Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג+1 עד 80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג פלוס 1 מחפשים רכב אמין, מרווח, חסכוני ונוח (בסדר הזה).

הרכב ישמש כרכב ראשון כאשר רכב שני יש לנו (סוזוקי סוייפט), הרכב ייסע בערך 15 אלף בשנה ולרוב ישמש לנסיעה ראש העין-הרצליה ו נסיעות לטיולים בסופ"ש

חשוב שיהיה מקום ל2 עגלות או עגלה אחת פלוס סלים או מזוודות.

בהתחלה חשבתי על ללכת על אופל אסטרה סטיישן אבל נפל בגלל ירידת ערך מהירה מאוד והעבודה שהרכב פשוט לא חסכוני.

גם על סקודה חשבתי אבל בגלל אמינות גיר ויתרתי (למרות שאני מאוד רוצה סקודה יטי).

כרגע אלו האופציות שלי:

רנו מגאן סטיישן דיזל

רנו פלואנס דיזל

קיה סיד סטיישן

טיוטה אוריס סטיישן

אני יודע שהפלואנס מחוץ לקטגוריה של כל השאר אבל הרכב יוכל לספק את הצרכים שלנו ומכיוון שהמגאן בעלת בטיחות ירודה (3 כוכבים) אני פוזל לפלואנס .

הסיבה שאני בוחר דיזל ברנו היא האמינות והצריכה הממש טובה של הרכבים האלו עם דיזל.

טויוטה קצת בעייתי מבחינתי כי אז צריך להוריד שנותנים.

האם יש עוד רכבים שכדאי לי להסתכל עליהם?

מה מומלץ מבין החבורה פה למעלה?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

מכל החבורה למעלה....אז אני יכול לדבר כבעליו של קייה סיד סטיישן (חדש).

יופי של רכב, אמין, כך אומרים, מאוד מרווח בוודאי שעבור זוג +1, חסכוני... לא בטוח, מעט בעייתי בקטגוריה הזו, כל עוד לא מדובר בדיזל.

"במשפחומתיות" 11-12 קמ/ליטר זה המקובל והסביר.

אני מניח שרכב בניקוד מיסוי ירוק 3-4 יהיה חסכוני יותר מאשר 6+ (קייה דורגה כ 4 לפני עדכון המיסוי הירוק החדש 2017)

הכי חסכוני יהיה פלואנס דיזל, אבל בנוגע לאמינות....שמשהו אחר יענה לך, אני כבר נכוותי מקרסו בעבר.

אל תשכח..... רכב זו לא השקעה כלכלית, ואם דיברת על ירידת ערך, אז בקיה צפוייה לך "השמדת ערך" מכיוון שהרכב "מככב" בליסינג.

אבל....אפילו טויוטה, רכב סחיר עם שוק לא חסין בפני ירידת ערך משמעותית, תוך 3.5 שנים שווי רכב נחתך ב50% (לפחות עבור ספייס ורסו)

פורסם
מכל החבורה למעלה....אז אני יכול לדבר כבעליו של קייה סיד סטיישן (חדש).

יופי של רכב, אמין, כך אומרים, מאוד מרווח בוודאי שעבור זוג +1, חסכוני... לא בטוח, מעט בעייתי בקטגוריה הזו, כל עוד לא מדובר בדיזל.

"במשפחומתיות" 11-12 קמ/ליטר זה המקובל והסביר.

אני מניח שרכב בניקוד מיסוי ירוק 3-4 יהיה חסכוני יותר מאשר 6+ (קייה דורגה כ 4 לפני עדכון המיסוי הירוק החדש 2017)

הכי חסכוני יהיה פלואנס דיזל, אבל בנוגע לאמינות....שמשהו אחר יענה לך, אני כבר נכוותי מקרסו בעבר.

אל תשכח..... רכב זו לא השקעה כלכלית, ואם דיברת על ירידת ערך, אז בקיה צפוייה לך "השמדת ערך" מכיוון שהרכב "מככב" בליסינג.

אבל....אפילו טויוטה, רכב סחיר עם שוק לא חסין בפני ירידת ערך משמעותית, תוך 3.5 שנים שווי רכב נחתך ב50% (לפחות עבור ספייס ורסו)

אני באמת בדילמה לגבי שני הרכבים הנ"ל, כנראה שאצטרך לעשות נסיעת מבחן על שניהם כדי להחליט.

פורסם

אז קודם כל, אין כמו נסיעת מבחן. דבר שני, לך על הפלואנס. פשוט רכב מעולה! חפש את רמת הגימור Privilege. חבר טוב רכש את הרכב הזה לפני מספר חודשים ועזרתי לו לחפש. רכב מאוד אמין, חסכוני (עושה 1/17 לפי אופן הנהיגה של החבר), יש הרבה מקום מאחור. מזגן לאחור. תא מטען גדול. מאוד מומלץ. תנסה למצוא כזה עם קילומטראז׳ נמוך יחסית ותהנה ממנו.

פורסם
אני באמת בדילמה לגבי שני הרכבים הנ"ל, כנראה שאצטרך לעשות נסיעת מבחן על שניהם כדי להחליט.

גם אני בדילמות ועשיתי נסיעת מבחן על הקיה וממש התרשמתי לטובה. קח אותה לנסיעה, זה מאוד עוזר לגבש דיעה

פורסם (נערך)

תודה על העזרה של כולם מחר הולך לראות רנו מגאן סטיישן, מעדיף לקחת למוסך שמבין במחלות של רנו (כל עניין הסולר שמתערבב עם השמן וכו') מאשר למכון כדי לבדוק אותה.

שקלתי את מוסך חורשים בראש העין, האם מכירים וממליצים?

האם יש מוסך אחר באזור פתח תקווה שאפשר להמליץ עליו? (המוכר הפוטנציאלי זה סוכנות רכב מוכרת בפתח תקווה)

עריכה אחרונה על ידי nimrodsv
פורסם (נערך)
איזה סולר שמתערבב עם השמן? לא מכיר ויש לי ניסיון עם 1.5 dci.

אולי לא תיארתי את הבעיה בצורה נכונה, מדובר בבעייה הכללית של מכוניות סולר שנוסעות לרוב נסיעות עירוניות ותהליך הרגנרציה אינו מתבצע כראוי.

בנוסף יש את הבעיות שצצות עם מחשב הגיר והקלאצ'ים, כמו שמתואר כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?598280-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99!-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-2013-dci/page5&highlight=%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1

עריכה אחרונה על ידי nimrodsv
פורסם

בתקלה של הסולר בשמן לא נתקלתי (במכוניות שאני מכיר או בפלואנס שהייתה לי ) , מצד שני אף אחד מהן לא נשארה תמיד בעיר.

התקלה של המחשב גיר קיימת, לא הכי נפוצה אבל קיימת.

לא יודע עד כמה החסכון של הדיזל יתבטא בנסיעות שרובן עירוניות, מהניסיון שלי למשל עם C4 דיזל זה יוצא בדרך כלל 1-13/14.

פורסם

כל עוד הרכב מטייל מספיק מחוץ לעיר לא צפויות בעיות סולר בשמן או להפך. לגבי הגיר, תלוי עד כמה אתה צפוי לאכול פקקים באופן קבוע.

לגבי מוסך, אחד מ"כוכבי" השירשור בלינק המצורף לעיל טיפל ברכב במוסך מנור בפ"ת (מורשה רנו) ולפי עדותו נראה שהיה מרוצה. בכללי אני חושב שבמקרה הזה מורשי היבואן מכירים את הדיזלים יותר טוב ממוסכים אחרים (לרבות מוסכים מתמחים המומלצים כאן).

חזיר דיזל

• תוכן חדש...