Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב10K

hexxt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שכנועים רבים מצד חבריי, החלטתי סופית לקנות רכב ראשון ב10K ולא לחסוך לרכב ב30K (בעיקר מהסיבה שאני נהג חדש ולעשות בו את כל הטעויות)

אני רוצה ללכת על ידני, הבנתי שגטס הוא הכי טוב בתקציב?

איזה שנה לקחת? ק"מ מקסימלי? מה לבדוק לפני שאני קונה אותו?

אם אפשר להרחיב, אני אשמח מאוד! :)

פורסם
לדעתי רכב ב 10,000 זה רק למי שבאמת אין ברירה.

עדיף רכב ב 20-30 אלף.

זה ייקח יותר זמן לחסוך, אני עד עכשיו הייתי נעול על ה206+ ב25-30K אבל חברים אומרים שעדיף רכב זול שבו אעשה את כל הטעויות ולדעתי הם צודקים.

אבא שלי מבין במכוניות (הוא קונה לאמא שלי רכבים, משפר אותם ומוכר ביותר יקר, כתחביב. התחילה לפני כמה שנים עם פיג'ו 306 (ממש ישן) כרגע עם מרצדס אי קלאס) אז מבחינת בעיות רכב אני חושב שלא תהיה לי בעיה.

פורסם

ישנם רכבים יותר טובים,ב15-16 אלף...הונדה סיויק 2002,מאזדה 3 2004.

סתם דוגמאות,אבל אם אתה חייב אז הגטס גם טובה.

בחן גם את הקיה ריו 2003-2006.

פורסם

הגטס אופציה טובה,חפש ברמות גימור gli/glx/gls, ב2006 עברה מתיחת פנים וקיבלה מנוע זריז וחיסכוני יותר.

יש לך גם את הפנדה שהיא מאוד חיסכונית וגם לא יקרה לאחזקה או את אחותה הגדולה יותר הפונטו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...