Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שנתיים נוהג על רכב שהיה רשום בבעלות אחי, לפני כמה חודשים העברתי את הבעלות אליי, והיום שחידשי את הביטוח לא עדכנתי אותם על זה, והם הוציאו פוליסה על שם אחי, שביקשתי לעדכן הפקידה אמרה שזה יעלה לי 30 שקל.

האם זה משנה על מי רשום הפוליסה?

פורסם
בוודאי. בקרות אירוע ביטוחי רק הוא יוכל לנהל את התביעה ולקבל את הכסף.

לפני כמה שנים נהגתי עם פוליסה שהייתה על שם של האבא שלי (הרכב שלו עבר ממנו אלי) , המשכתי לחדש את הביטוח ואף פעם לא עדכנתי את בעלות הפוליסה. כאשר מישהו נכנס בי ולא רצה לשלם, אני ניהלתי את התביעה, אני הייתי בבית משפט וגם אני זה שקיבלתי את הכסף לחשבון שלי. לא הייתה שום בעיה עם זה.

לדעתי הבעיה המרכזית כאן היא שכביכול אתה לא צובר היסטורייה ביטוחית, אז כדאי לדעתי לעדכן בעלות בכל זאת.

פורסם

נכון. גם אני עברתי לפני שנה תאונה, ואני זה שניהלתי את התביעה וקיבלתי שיק מהחברת ביטוח.

אם הם מעדכנים לי את המקיף זה אומר שאני אצבור היסטוריה ביטוחית? והאם זה ראוי שאני אשלם 30 שקל על רישום מחדש? או להתעקש שהביטוח ישלמו על זה.

ומה מבחינת רשויות החוק, אם שוטר עוצר אותי לבדיקה והוא רואה שהפוליסת חובה לא רשומה על שם בעל הרכב?

פורסם
נכון. גם אני עברתי לפני שנה תאונה, ואני זה שניהלתי את התביעה וקיבלתי שיק מהחברת ביטוח.

אם הם מעדכנים לי את המקיף זה אומר שאני אצבור היסטוריה ביטוחית? והאם זה ראוי שאני אשלם 30 שקל על רישום מחדש? או להתעקש שהביטוח ישלמו על זה.

ומה מבחינת רשויות החוק, אם שוטר עוצר אותי לבדיקה והוא רואה שהפוליסת חובה לא רשומה על שם בעל הרכב?

אין בעיה כל עוד יש ביטוח חובה בתוקף.

פורסם

חברת הביטוח זכאית שלא להכיר בהעברה

ואז אתה תישאר ללא ביטוח חובה וכאשר חס וחלילה

תתבע תצטרך לשלם בעצמך על נזקי גוף.

ביטוח חובה כשמו כן הוא -

מכסה את בעל הרכב הרשום ביטוח החובה

או הנוהג מטעמו ובאישורו מתביעות בנזקי גוף בלבד

שעלולים להיגרם למי שנפגע עקב תאונת דרכים.

החוק קובע, כי חברת הביטוח רשאית שלא לשלם את הנזק

אם תוכיח שלא ידעה על העברת הבעלות.

ממליץ לך לשלם במיידי את 30 הש"ח המתבקשים

לצורך עדכון ביטוח החובה.

או לקבל אישור בכתב מחברת הביטוח המאשר

את כי ביטוח החובה על שימכם

בהיותכם הבעלים החדש כמבוטח.

החיסכון של 30 ש"ח עלול לעלות לך ממון רב

במקרה של נזק גוף כתוצאה מתאונת דרכים.

פורסם
בסדר, הם שינו לי את השם בביטוח מקיף, ובחובה זה נשאר על אחי. זה באמת לא משנה. תודה לכולם.

זה באמת לא משנה?

העדר התאמה בין רישיון הרכב שלך לפוליסת ביטוח החובה

במקרים בהם הרכב המבוטח בפוליסת ביטוח חובה,

אך רישיון הנהיגה שלך איננו מתאים לפוליסת הביטוח

זאת נהיגה בניגוד לתנאי הפוליסה ודינה

כנהיגה ללא ביטוח על כל המשתמע מכך.

חשוב לדעת כי הנך מסתכן גם בביצוע עבירה פלילית,

וגם בהשלכות קשות ומסוכנות במקרה של תאונת דרכים.

• תוכן חדש...