Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משאבת מים , פלאנג (יש עוד נזילה של מים )

בנוגע לנזילה של השמן צריך להחליף אום , מחזור. מדובר במוסך מורשה של סיאט סה"כ 3500 אלף . משתלם ?

פורסם

שמע לוקחים לך פה מחיר של החלפת מנוע.

למה רכב 2010 בלי אחריות יצרן אתה צריך בכלל ללכת למוסך מורשה של סיאט ?

פעם אחרונה שביקרתי במוסך מורשה של "פולקסוואגן / סיאט / אאודי / סקודה" היית לפני שנתיים שהיית לי גולף 2007 ובאתי לעשות בדיקה לרכב (כי קיבלתי מהמוכר זיכוי לבדיקה חינם באחד מהמוסכים המורשים לכל הרכב" אז אכן הלכתי והוא טען שהגומיה של הציריה קרועה.. טוב אמרתי תחליף , בסוף מה המחיר ? 800 שקל על גומיה של ציריה !!

פשוט שחטו אותי עם המחיר הזה שילמתי וברחתי ולא התקרבתי יותר למוסכים של צ'מפיון.

שוחטים אותך במחיר.

אני לא יודע איזה משאבת מים יש לך באוטו , אבל אם היא כזאת כמו שיש בגולף MK5 וכמו שיש לי כרגע באאודי TT MK2

אז אני קניתי קיט של משאבת מים + מחזירי שמן + חגורת טיימינג מקורי של גטס מאיביי ב-900 שקל.

אז אני מאמין שמתוך כל החבילה המשאבת מים לא עלת יותר מ-300-350 שקל בכל הקיט.

פורסם

אנשים פשוט לא מבינים שמורשה אתה משלם על המותג כמו בבגדים אבל לא מבינים שלפעמים בין השם והמותג ובין השירות והמקצועיות הקשר הוא פשוט מיקרי. כואב הלב אם פותח השירשור יישבה בקסם המותג...במיוחד לאור העובדה שהרכב כבר בן 6 והאחריות עליו כבר לא כלולה בחבילה.

פורסם

אני מכיר מוסך מורשה של VAG אחד, שאולי הוא צדיק בסדום אבל המחירים שלו דיי דומים למוסך רון ואפילו בכמה פעמים היו קצת זולים יותר, אז זה קצת לא נכון להכליל. כדאי לקבל הצעות מעוד כמה מוסכים, לואו דווקא מורשי יבואן אבל כן מוסכים מקצועיים שיעשו עבודה טובה ויתנו לך גם אחריות.

פורסם

סתגובה שלי התכוונתי למורשים בכללי. לא ספציפית. אני מתאר לעצמי שיש מורשים שיודעים לעבוד (ואני פחות מכיר אותם) אבל המחירים של מורשה זה זה יעזור.

פורסם
אני מכיר מוסך מורשה של VAG אחד, שאולי הוא צדיק בסדום אבל המחירים שלו דיי דומים למוסך רון ואפילו בכמה פעמים היו קצת זולים יותר, אז זה קצת לא נכון להכליל. כדאי לקבל הצעות מעוד כמה מוסכים, לואו דווקא מורשי יבואן אבל כן מוסכים מקצועיים שיעשו עבודה טובה ויתנו לך גם אחריות.

מיהו המוסך הזה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני אשמח לדעת מי זה המוסך המורשה הזה.

קניתי את הרכב שלי באוטודיל וקבלתי שובר זיכוי 250 ש"ח לטיפול במוסכים מורשים של צ'מפיון.

הייתי צריך לעשות טיפול לא גדול. לקחתי הצעת מחיר מהמורשה של צ'מפיון בת"א, ובדקתי במוסך רון ועוד מוסך שמתמחה בוואגים- ההפרש היה הרבה יותר גדול מה250 ש"ח שהיו לי ביד כזיכוי.

פורסם

מדובר במוסך בבאר שבע שהמשפחה שלי לקוחות דיי ותיקים שלו. אם תרצה אשלח לך בפרטי. כמובן שגם אצלו לפני שהכנסתי אץ הרכבים שהיו לנו לטיפול בדקתי הצעות מחיר ממוסכים אחרים וניגשתי אליו עם אותן הצעות.

פורסם

מוסך צ'מפיון מוטורס המלאכה 59 חולון זאת הכתובת .

למגיב שכתב"לקנות את זה באינטרט"

איך אני מרכיב את זה ? אין לי ידע במכונאות.

פורסם

אתה לא צריך ידע במכונאות, אתה צריך בתור התחלה לחסוך לעצמך את העלות המטורפת של החלקים פה בארץ.

לגבי ההרכבה יש פה מספיק אנשים שיוכלו לעזור לך עם זה.

• תוכן חדש...