Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשאול: מומלץ ע"י רופאים? ע"י היבואן? ע"י היצרן? (פורום רכב, בכ"ז)

 

גילוי נאות: אשתי קלינאית תקשורת, היא ממליצה שלא לחשוף פעוטות בכלל לטאבלטים או מסכים כלשהם (וזאת מתוך הנחה שהילד שלך בריא טפו טפו).

פורסם

תודה על המענה.

עד גיל שנתיים לא חשפתי אותו לכלום. אפילו לא לטלויזיה.

הקשבתי לכל המחקרים האפשריים.

 

מגיל שנתיים יש ״לתת״ טלויזיה במינונים נמוכים וכך אני עושה.

 

שאלתי על טאבלט. האם גם מגיל שנתיים?

 

לגבי מה שרשמת על אשתך- עד איזה גיל היא מתכוונת?

כפיר הג'ינג'י

  • אחראי פורום
פורסם

מסכים הופכים את הילדים לאטומים לסביבה.

אצלנו טלוויזיה מותרת אך לא ללא הגבלה, מחשב כן בהגבלה, סלולרי פעם במיליון שנה וטאבלט אין, כמו גם dvd באוטו.

ועדיין, בהינתן מסך, הילדים הופכים לזומבים.

נשמע שאתה עם האצבע על הדופק אז ממליץ לך לא לחשוף אותו בגיל כזה צעיר.

הם מפתחים תלות וכל הפעילות שלהם סובבת סביב זה ואז אתה עייף מלמנוע ופשוט נותן ונותן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היה לנו ניסיון לא נעים עם אחי הקטן-גדול, היום הוא בן 18, כשהגיע לגיל 3-4 בערך נתנו לו לשחק במחשב, הוא עשה את זה כל כך יפה וכל כך נכון וכל המשפחה התלהבה שהילד גאון ותיראו איך הוא שולט במחשב בגיל כל כך צעיר, אחרי כמה שנים הבנו שזה אטם אותו, הוא התמכר לזה מאוד מהר וללא המחשב הוא לא הרגיש לנכון לקום בבוקר, לקח לי המון זמן אבל באופן יחסי הוצאתי אותו מזה, היום הוא בן 18 ובלי מסכים קצת קשה לנוער של היום אבל הוא לא מכור לזה כמו שיכל להיום אם לא היינו עוצרים את זה בזמן זה בטוח, עם האח הקטן יותר שהיום בן 15 למדנו לקח ואם לעשות השוואה היום מבחינה חברתית למי קל יותר להתחבר לאנשים ולמי קשה יותר אז לקטן יותר זה בא יותר בקלות, עד כמה שכיום הוא משתמש במחשב לא קצת. האם ההתחברות למסך בגיל כל כך צעיר אשמה בזה אנחנו לא יודעים בוודאות, אבל כנראה שכן.

פורסם

אני עם הרוב פה - אין שום סיבה לקנות לילד בגיל הזה טאבלט.

 

הילדים שלי (3 ו- 4.5) הגיעו לגיל שנתיים עם מעט מאוד חשיפה למסכים, ועד היום יש להם חשיפה מאוד ממוננת למסכים (יותר ממה שהייתי רוצה, אבל לא בהגזמה). אין לנו גם מסכים באוטו, אגב, את הנסיעות מעבירים בשיחות או בצפיה בנוף, וזה עובד יופי. מצד שני, אני יכול להגיד שלרוב המוחלט של הילדים בגן של הגדול שלי יש טאבלטים, כך שאני כנראה החריג :-)

 

אפרופו זומבים, אני מאמין שלשבת מול מסך, לבהות, ולתת לראש לנוח זה לא בהכרח שלילי - אנחנו עושים את, וגם ילדים מגיל מסויים צריכים את זה - אבל זה צריך לדעתי להיות מאוד ממונן ומאוד בשליטה.

פורסם

אז טלוויזיה, עם כל האשפה שזה מקיא לתוך המוח שלך, זה בסדר, טאבלט לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנתי איפה הבעיה בטבלאט, אם הוא משמש לתוספת לימודית...

הבת שלי (היום בת 5.5), למדה ולומדת בעזרת הטבלאט את האותיות. (נכון להיום, היא מתקדמת יותר מכל ילדי הגן בשכבה שלה בקריאה. בחשבון, אנחנו מתחילים לעבוד על זה.)

גם טלוויזיה היא רואה. וגם זה עוזר לה ללמוד ולהבין יותר. (גם כי היא רואה הרבה בלי סודות וגם כי לאבא שלה יש סבלנות של ילד בן שנתיים...)

בקיצור, אני לא חושב שיש בעיה עם מסכים, כל זמן שזה מוגבל בזמן ומוגבל לתכנים מאוד מסוימים. (אה, גם אין לי כבלים או לוויין בבית. טלוויזיה צורכים מהאינטרנט...)

פורסם (נערך)

לדעתי האישית והבלתי מחייבת,

כל עוד יש לכם שליטה ואכיפה על מינון,

הילדים יכולים לעשות כמעט הכול, כולל אחיזה בכלים חדים...

אצלנו הטלוויזיה מוגבלת לעד שעה,

מרוב שהילדים התרגלו למנות מדודות עם הודעה מראש בסגנון "עוד 5 דקות מכבים" או "זאת התוכנית האחרונה".

הם לפעמים מכבים לבד את הטלוויזיה לפני מעבר לפעילות אחרת.

מיותר לציין שהשליטה על התכנים בידינו - תמיד שואלים אותם במה הם רוצים לצפות מתוך אוסף אפשרויות סופי... נפלאות היוטיוב.

 

נ.ב.:

טמון פה מוקש קטן: תום הזמן הקצוב הוא גם בשבילך. אי אפשר לכבות להם את הטלוויזיה ולהמשיך לנבור בפלאפון. צריך מיד למצוא תעסוקה אחרת או לשלב אותם בפעילות שאתה מבצע. כל משפחה והאיזון שלה יכיו"ב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק אתמול רכבתי בפארק ואני רואה אבא חצי מנסה לדרבן חצי גוער בילד הקטן שלו "תדווש כבר! יותר חזק! קדימה!", הילד על אופניים רגילים + קסדה, האבא? שמן על אופניים חשמליים בלי קסדה, יופי של דוגמה (NOT!)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גילוי נאות: אשתי קלינאית תקשורת, היא ממליצה שלא לחשוף פעוטות בכלל לטאבלטים או מסכים כלשהם (וזאת מתוך הנחה שהילד שלך בריא טפו טפו).

 

אני גם קלינאי במקצועי, (שעבד בתחום זה גם..) ומצטרף לאשתו בהמלצה שלה. פעוט בן שנתיים שלוש, צריך להיחשף לשפה מדוברת, לחוות חוויות עם בני גילו, לשמוע שירים וסיפורים לפני השינה ולא להסתכל במסך זכוכית כמה שעות ביום. מיותר לציין שזה גם פוגע בעיניים שלו ועוד..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לא הבנתי איפה הבעיה בטבלאט, אם הוא משמש לתוספת לימודית...

הבת שלי (היום בת 5.5), למדה ולומדת בעזרת הטבלאט את האותיות. (נכון להיום, היא מתקדמת יותר מכל ילדי הגן בשכבה שלה בקריאה. בחשבון, אנחנו מתחילים לעבוד על זה.)

גם טלוויזיה היא רואה. וגם זה עוזר לה ללמוד ולהבין יותר. (גם כי היא רואה הרבה בלי סודות וגם כי לאבא שלה יש סבלנות של ילד בן שנתיים...)

בקיצור, אני לא חושב שיש בעיה עם מסכים, כל זמן שזה מוגבל בזמן ומוגבל לתכנים מאוד מסוימים. (אה, גם אין לי כבלים או לוויין בבית. טלוויזיה צורכים מהאינטרנט...)

 

מאיזה גיל היא עם טאבלט?

כפיר הג'ינג'י

×
×
  • תוכן חדש...