Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי פניות רבות אנחנו שמחים לבשר על כניסה של צמיג חדש לאתר, ה-R888R החדש של Toyo

asymmetric-tread-toyo-r888r_a.jpg

כרגע זמין במידה אחת בלבד - 205/50R16 המתאימה לסובארו אימפרזה GT ומיאטות ישנות יותר.

לינק לצמיג באתר טייר קלאב.

המלאי מצומצם מאד לכן רצוי להזדרז!

פורסם

פרטים נוספים כאן:

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Toyo&tireModel=Proxes+R888R

חשוב להגיד שזה לא צמיג יומיומי טיפוסי ונסיעה איתו על כביש רטוב ואחת כמה וכמה כביש קר *מאוד* לא מומלצת.

מעבר לזה נראה צמיג מעולה לתנאים של קיץ.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• אחראי פורום
פורסם

היה לי סט של ה-888, בעל התנהגות גרועה בחורף ואורך חיים קצר, אבל בקיץ ואחרי חימום קל - מרותך לכביש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פרטים נוספים כאן:

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Toyo&tireModel=Proxes+R888R

חשוב להגיד שזה לא צמיג יומיומי טיפוסי ונסיעה איתו על כביש רטוב ואחת כמה וכמה כביש קר *מאוד* לא מומלצת.

מעבר לזה נראה צמיג מעולה לתנאים של קיץ.

לפי מה שאתה אומר הצמיג הגיע בטיימינג "מעולה" - בתחילת החורף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היה לי סט של ה-888, בעל התנהגות גרועה בחורף ואורך חיים קצר, אבל בקיץ ואחרי חימום קל - מרותך לכביש.

כמו כל צמיג סמי סליקס שמוגדר כצמיג תחרותי למסלול. לא?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
לפי מה שאתה אומר הצמיג הגיע בטיימינג "מעולה" - בתחילת החורף.

לא אני אומר...

Proxes R888R radials are not intended to be driven in near-freezing temperatures, through snow or on ice.

While Proxes R888R radials meet D.O.T. requirements, they are not recommended for driving in wet conditions when shaved or worn where standing water is present and there is a risk of hydroplaning. Drivers should drive cautiously at reduced speeds if they encounter these conditions.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

כבר חודשיים עם הצמיג הזה על 208gti, צמיג מצויין! בדגם החדש שיפרו את האחיזה ברטוב ובגשמים הראשונים שהיו לא הרגשתי משהו יוצא דופן בנסיעה מנהלתית, אולי בהתגרזנות זה יהיה מורגש אבל אני לא מעז להתגרזן בגשם.

הצמיג החדש הוא אסימטרי לעומת הישנים שהיו סימטריים, ככל הנראה זה גם תורם לאחיזה.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)

מה הקשר לגודל? אני מדבר על סוג הצמיג! R888R.

20161006_134533.jpg

20161006_134949.jpg

20161006_134955.jpg

20161006_135636.jpg

20161006_135639.jpg

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מאמין לעצמי שהם לא היבואנים היחידים של הצמיג הזה בארץ, יש עוד כמה יבואנים והצמיג הזה זמין אצלם בעוד מידות שונות כל מה שצריך זה רק לבדוק ולחפש.

פורסם

אנחנו (קבוצת אוטולוקס) היבואנים הרשמיים של Toyo בארץ.

כמובן שיש עוד מידות של ה-R888R ביבוא שלנו אך כולם נמכרים ע"י הסוכנים לפנצ'ריות עוד לפני שהמכולות מגיעות לארץ,

ולכן אין הזדמנות להציע את הצמיגים הנ"ל למכירה באתר טייר-קלאב.

פורסם

שלום לכולם.

מקפיצים את השרשור על מנת לעדכן שנכנסו למלאי מידות חדשות ב-R888 ו-R888R החדש,

כולל המידה הפופולאריות ל-VAG בקוטר 17" ו-18"! - 225/45R17 + 225/40R18

את כל המידות הקיימות כרגע במלאי תוכלו לראות בלינק הזה.

כאמור, המלאי מצומצם ונגמר במהירות, אל תתמהמהו.

לכל שאלה, אשמח לעזור.

• תוכן חדש...