Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש השביתו לי מאזה לאנטיסF [סטיישן] 1.8 שנת 2000, הצריכת דלק ברכב הייתה 1:11 בערך בנסיעות משולבות,

קניתי לאחרונה אותו רכב שנת 2001 והצריכת דלק היא 1:6.5/7,

עם הרכב החדש עשיתי נסיעה מהמרכז לצפון ויצא לי 1:11 בנסיעה על 90/100 עם מזגן,

אין לי נסיעות קבועות ואני משלב עירוני ובין עירוני,

כל הנסיעות הם עם מזגן בשני הרכבים,

רציתי לדעת ממה יכול להיווצר הבדל כזה גדול בין רכבים שהם אותו דגם רק עם שנה הבדל ?

תודה מראש, ניסים.

פורסם

אכן צריכה לא תקינה בכלל. כדאי לגשת לבצע בדיקת 4 גזים שתתן לך את הכיוון לצריכה המוגזמת. ידוע לך אם הוחלף בעבר חיישן חמצן וממיר קטליטי?

פורסם (נערך)

לא ידוע לי על החלפה של אחד החלקים,

לא יודע אם זה קשור אבל לפעמים יש נפילת טורים כמעט ל0 עם ובלי מזגן, גם בD וגם בN, הרכב לא נכבה,

איפה מבצעים בדיקה כזאת באזור המרכז ומה אמורה להיות העלות שלה?

קראתי שרשור משנת 09 שאפשרי לבצע במכון טסטים בעלות של 24 ש"ח האם זה עדיין אפשרי וזאת אותה בדיקה ?

עריכה אחרונה על ידי nisim91
פורסם

איך אתה בודק?

הייתה לי לנטיס 1.8 שנת 2001 הייתה עושה בממוצע 1 ל-10 משולב. בלי מזגן. ורגל עדינה על הגז.

אם אתה נוסע הרבה נסיעות קצרות. ועם מזגן. ורגל כבדה על הגז. ומשייט על 120 קמ''ש. תקבל אחד ל-7.

כתבת:

עם הרכב החדש עשיתי נסיעה מהמרכז לצפון ויצא לי 1:11 בנסיעה על 90/100 עם מזגן,

לדעתי זה נחשב בסדר גמור לרכב הזה אפילו טוב מאוד.

זה רכב זללן לא קטן.

פורסם

אני מחלק ק"מ בליטרים,

ברכב הקודם הנסיעות היו אותו דבר, פשוט הייתי מניע ונוסע לאיפה שצריך והיה יוצא לי 1:11 בערך ,

פשוט לפרק את המצערת ולנקות עם ספרי קרבורטור?

והאם עושים בדיקת 4 גזים במכון טסטים? או לוותר על הבדיקה כרגע עד שאני ינקה את המצערת?

שוב תודה למי שעונה.

פורסם

ניקוי מצערת ושסתום EGR, פירוק וניקוי עם ספרי קרבורטור, אחר כך תניע ל10 דקות בעמידה.

תיישר קו מבחינה מכאנית, אל תדלג על החלפת פילטר דלק למקורי.

בדוק את ההצתה, מחלה של הלאנטיס זה הסלילי הצתה.

פורסם

לפי מה שקראתי הפילטר דלק נמצא בתוך המיכל דלק בלאנטיס,

האם זה נמצא ממש בפתיחה של הברגים מתחת למושבים מאחורה או שזה בתוך המיכל וצריך לפרק את כל המיכל?

איך אני בודק את ההצתה?

אני מעדיף לתקן הכל לבד באוטו, מבחינת זמן יש לי רק הידע זה משהו שאני לומד עם הזמן,

מבחינה מכאנית יש איזה רעש של משהו זז כשעוברים על בור או הר האטה כשהאוטו קר מהחלק האחורי של הרכב { שהאוטו אחרי נסיעה לא שומעים רעש}, חשבתי שזה מהאגזוז אבל הזזתי עם היד די בכוח ולא היה רעש, חיזקתי גם את הגלגל רזרבי וזה לא עזר, אז לא יודע מה זה וזה פחות מציק,

מעבר לזה ולצריכת דלק הכל כרגע תקין,

תודה.

פורסם

לא צריך לפרק מיכל, מרימים את המושב האחורי ורואים את הברגים שמחזיקים את המשאבה שבתוכה יושב הפילטר. הברגים כנראה תפוסים חזק, אז תרסס עליהם WD40 יום לפני ההחלפה ותתארגן על מברג/ביט טוב.

תבדוק מוטות מייצבים אחורים.

• תוכן חדש...