Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני לקראת טיפול לרכב שלי, פיגו 206 שנת 2007 מנוע 1600.

עד היום הייתי שם שמן VALVOLINE DURABLEND 10W40

חשבתי הפעם לפזול לכיוון ה-VALVOLINE MAXLIFE 10W40 רק בגלל הייותו מיועד לרכבים על מעל 120K ו"עשיר" בתוספים לפי דבריי היצרן.

האם השמן הנ"ל יכול באמת לעזור, הן מבחינת ניקוי המנוע? (גם אם זה באופן חד פעמי ובטיפול הבא לחזור לשמן הקודם)

מבחינתי זה נשמע גם עדיף מאשר שימוש בתוספי פלאשינג למיניהם.

וגם אולי בתקווה שיעזור קצת לתקתוקי המרימים הידראולים.

אשמח לחוות דעת

תודה.

נ.ב: מי שהולך להמליץ לי לעבור לסינטטי 5W40, תוותרו מראש, ניסיתי את זה כבר ומאז המנוע התחיל להזיע ממקומות שמעולם לא הייתה הזעה, לשמחתי חזרתי לצמיגות המקורית וההזעות נרגעו כמעט לחלוטין.

פורסם

האם יש בוצה\משקעים במנוע? אם כן, אז צריך לעשות פלאשינג, אין סיבה לנסות שמנים אחרים.

לשמנים יש תוספי ניקוי בכמות שהמנוע צריך בשותף, לא יותר מזה.

פורסם

שים 5W40 סינטטי מלא בתקן של פיג'ו, ותטפל בנזילות.

חבל להמשיך להשתמש ב-10W40 חצי סינטטי, זה לא פתרון, רק מעקף.

Stay Dirty

פורסם

אתה לא צריך לפתוח מנוע, מספיק לפתוח פקק מילוי שמן ולהסתכל בפנים.

בגדול מה שאתה אומר, זה שאתה רוצה לנקות מנוע בלי שיש בכלל צורך בזה.

אם יש בוצה במנוע, צריך לעשות מה שנכון לעשות ולא מה שאתה "מעדיף", אבל כנראה שאין שם שום דבר חריג אם ביצעת את הטיפולים בזמן.

לכן כל הסיפור הזה מיותר, תמשיך להשתמש בשמן רגיל ותקפיד על החלפת שמן בזמן.

• תוכן חדש...