Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכס להשקעה - הונג קונג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שמתעניין לגבי רכישת נכס (דירה) להשקעה בהונג קונג. יש בעלי ניסיון שיוכלים להאיר קצת אור בנושא ?

הוא מעוניין או להשכיר לטווח ארוך או לעשות AirBNB הכל באמצעות חברת ניהול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

1. המחירים שם פסיכיים לחלוטין ומתודלקים ע"י כסף שחור סיני. עליות המחירים הגבוהות בעולם בעשור האחרון.

2. המקום תחת שליטת סין, וכפועל יוצא מהאמור לעיל, אם הסינים ישנו את הכללים בנושא פיקוח על הלבנת הון בחדות, יכולה לבוא גם נפילה חדה מאוד.

3. כנ"ל אם יהיה משבר חריף בכלכלה הסינית.

4. יש שם המון תנועה של אנשים, כך שלהשכיר אמור להיות יחסית קל, אבל התשואה לא בהכרח תהיה להיט ועל עליית ערך קשה לבנות.

5. מה החברת ניהול הזו? יש לה רקע? בטחונות?

6. איפה בהונג קונג?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לגבי המחירים הכל ידוע כבר.

לגבי חברת הניהול, הכוונה היתה שהוא יחפש \ יקבל המלצה על חברת ניהול שתטפל בניהול הנכס כיוון שהוא לא מתכנן לחיות שם.

דובר על מרכז הונג קונג, סנטרל\wanchai.

בנתיים זה דיבורים באוויר אבל סיקרן אותי במה כרוך התהליך והאם הוא אטרקטיבי.

סעיפים 1-4 גם נכונים (חלקית) לגבי ישראל ועוד הרבה מקומות בעולם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

1-3 נכונים בצורה קיצונית שם.

גם בלונדון וניו יורק יש השפעה של כסף סיני, אבל הן הרבה יותר רחוקות, הרבה יותר גדולות ולא תחת שליטה סינית, לכן ההשפעה ממותנת.

סנטרל ווואן צ'אי זה סבבה, אבל המחירים בהתאם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבנתי שיש מוקשים בסגנון 15% מס בולים על הרכישה לזרים.

אתה גר שם במקרה ?

פורסם

לא קונים נכס מניב בקצה השני של העולם, מקום שאין לך מושג איך הוא עובד (כלכלית ומשפטית) ואין לך שום יכולת השגחה על הנכס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מס רכישה של 15% הופך השקעה למאוד לא כלכלית.

בסינגפור המס עליה ל 18% והרג (צינן) את השוק.

בתשואה של 2-3% אחוז לשנה יקח לו הרבה זמן רק להחזיר את ההשקעה.

לדעתי רעיון לא ממש חכם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אמנם השפעת הכסף השחור הסיני על הונג קונג פחתה משמעותית בשנתיים האחרונות עקב שינוי הממשל בסין שהתחיל לצאת למלחמה די אבודה מראש בעניין.

יחד עם זאת, כל הסעיפים שצויינו על ידי ניטץ' בהחלט נכונים ובעוצמה גבוהה משמעותית ביחס לישראל.

הנדל"ן בהונג קונג מאוד יקר וגם אותו שינוי במדיניות הסינית בעניין הכסף השחור לא באמת הוביל לירידת מחירים בנדל"ן, בטח לא כזו שהופכת את הנדל"ן לאטרקטיבי יותר למטרות השקעה.

זרים אכן נדרשים לשלם מס רכישה שאני לא סגור בדיוק לגבי גובהו כיוון שהוא שונה לא מזמן (ולא לטובת המשקיעים הזרים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...