Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תיקון פנצ'ר באחד הגלגלים, הרכב התחיל למשוך ימינה. גם ההגה נהיה מאוד קשה.

לקחתי אותו למוסך מורשה, שם אמרו שיעשו לי משהוא עם הפרונט וזה עולה כסף.. פתחתי את הספח של האחריות, ראיתי שהרכב באחריות של הדבר הזה עד 12 אלף קילומטר ואני רק ב 6 אלף קילומטר..

אז הם החליטו לעשות לי הצלבת גלגלים במקום.. אחרי התיקון, הרכב באמת לא סטה. וההגה חזר להיות קליל.

אחרי יום נסעתי לבסיס, ההגה חזר להיות קשה עם סטייה שמאלה בנוסף קפץ החיישן לחץ אוויר, באותה שניה עצרתי בתחנת דלק ומילאתי אוויר.

לא היה חסר אוויר בגלגלים הם עמדו על 32 PSI. הסטייה חזרה אבל לצד השמאלי, לא מורגשת כמו מקודם. בנוסף כול בוקר החלטתי לבדוק את לחץ האוויר.. מסתבר שבכול הגלגלים יורד לחץ האוויר מ 32 ל 28-29, אבל 32 זה מה שמילאתי לפי הוראות יצרן..

יש למישהוא מושג מה לעזאעזל קרה לרכב? בכול אופן הרכב חדש. ועשה רק 6 אלף קילומטר ולא היה בעיות קודמות. זה קרה לאחר הפנצר, אבל עכשיו יורד לי אוויר בכול הגלגלים לבד.. אני רוצה לדרוש מהמוסך להחליף את כול ארבעת הגלגלים מכיוון שהרכב עוד באחריות.. יסכימו?

פורסם

תגש למוסך שוב ותגיד את הטענות שלך , הרכב באחריות ואל תזוז משם עד שהאוטו יחזור תקין .

אין סיבה שבגלגלים אחרים ירד אוויר סתם ככה(כמובן יש ירידה באופן טבעי אבל בתקופה כזו קצרה )

תבדוק שאין עוד פנצ'ר בגלגל אחר , ושיעשו לך שוב הצלבה .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אני רק שתי שאלות..

האם הרכב באמת מושך לכוון מסויים או שרק ההגה נוטה לכוון כלשהו?

איזה הצלבת גלגלים עשו, שמאל לימין או קדמי אחורי?

פורסם (נערך)

מילאת 32 על צמיג חם, ועל צמיג קר הלחץ יורד ל28-29 .

סתם זורק השערה...

לדעתי לא תיקנו לך תקר כראוי, ובורח לחץ אוויר שוב. ולכן ישנה סטייה.

בדוק האם יכול להיות שהתקינו צמיג הפוך במידה ובעל גיוון נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • תוכן חדש...