Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי יצרן גגות שמש, הייתי מליונר. מתקשרים המון חבר'ה צעירים בעיקר או... הוריהם המחפשים עבורם אוטו ראשון. שאלה ראשונה- "יש לך גג?"

- "בוודאי שיש לי גג, לאוטו יש גג, רצפה ודלתות"

- "לא, לא הבנת אותי. יש לך גג פתוח?"

- " לא אחי, הגג שלי סגור"

- "תראה, יש כאלה מכוניות עם גג נפתח. יש לך?"

-" הבנתי, אתה מתכוון לגג שמש? לא. אין לי ואני לא ממליץ לך, אם זה מה שאתה מחפש. כל הגגות

של דגם זה הותקנו בישראל ויש עימם בעיות"

-"וואללה? לא אורגינאלי?"

-"לא"

-"טוב, כמה אתה רוצה? מה המחירון"

-אני מציין המחיר

-"שמע, לאוטו הזה אין שוק (?!) אף אחד לא מוכר מחירון"

-"אני לא צריך שוק" אני משיב, "אתה השוק ואתה רוצה לקנות, לא? אם כן- אני מוכר"

הטלפון נטרק :-)

בקיצור, עברה עלי שבת מהנה מאד. עשרות טלפונים, כדלקמן-

1. רק רוצים לדעת כמה זה עולה.

2. המתחקרים (ילדים), רוצים... אבל לא יכולים.

3. המתחקרים (ילדים גדולים), אוספים מידע עבור אמא/אבא לאישורם.

4. חובבי מכוניות ספורט, אבל "תעשה לי מחיר"

5. חובבי המו"מ הטלפוני עוד בטרם ראו את האוטו.

6. הרציניים, אבל פוחדים שמא הילד ישתולל עם "האוטו מירוץ הזה".

7. המעוניינים בקורס הבנת הנקרא. כל התשובות על כל השאלות שלהם מופיעות בגוף המודעה בעיתון.

נחמד.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנהלים -

זה נראה כמו מודעת מכירה...

זה מריח כמו מודעת מכירה...

זה נשמע כמו מודעת מכירה....

זה נעול???

:wink:

אלון

האמת? ממש לא. זה כתוב משעשע ואין כאן ציון שום פרט הקשור למכירה. פותח הת'רד מוזמן כמובן לפרסם את מכוניתו בפורום המכירה אבל ההודעה הזאת מבחינתי לגיטימית לחלוטין. אני בהחלט מבין לליבו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאפ, זה כלכך מוכר, כל הסיפור הזה כשאתה מנסה למכור - על אחת כמה וכמה כשאתה מנסה למכור משהו שאהוב על ידי צעירים.

אח, הנוער בימינו... :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האמת? ממש לא. זה כתוב משעשע ואין כאן ציון שום פרט הקשור למכירה. פותח הת'רד מוזמן כמובן לפרסם את מכוניתו בפורום המכירה אבל ההודעה הזאת מבחינתי לגיטימית לחלוטין. אני בהחלט מבין לליבו...

רוני

הציניקן לא מבחין בקצת הומור ציני...???

גם אותי שאלו פעם או פעמיים כמה גודש ה Tורבו ב - סי.T. איי. שלי...

אלון

פורסם

עכשיו רק תאר לעצמך מה עובר על בעל הונדה סיויק מבוגר ואומלל, שבמקרה יש לו מעט שכל בקודקוד ורכש את הסיויק שלו ידנית !

היה לי שכן כזה עם סיויק האצ'בק...אל תשאל !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בקיצור, עברה עלי שבת מהנה מאד. עשרות טלפונים, כדלקמן-

1. רק רוצים לדעת כמה זה עולה.

2. המתחקרים (ילדים), רוצים... אבל לא יכולים.

3. המתחקרים (ילדים גדולים), אוספים מידע עבור אמא/אבא לאישורם.

4. חובבי מכוניות ספורט, אבל "תעשה לי מחיר"

5. חובבי המו"מ הטלפוני עוד בטרם ראו את האוטו.

6. הרציניים, אבל פוחדים שמא הילד ישתולל עם "האוטו מירוץ הזה".

7. המעוניינים בקורס הבנת הנקרא. כל התשובות על כל השאלות שלהם מופיעות בגוף המודעה בעיתון.

נחמד.

מה שאתה עברת/עובר זה כלום לעומת מה שאני עברתי (חודש+), אני מכרתי קליאו ספורט.

*כל הסבים והסבתות, וההורים שרצו לקנות לילדה שלא הבינו מה זו קליאו 2.0L 172HP ולמה קליאו יד שניה כלכך יקרה...

*כל הצעירים שבאו לעשות סיבוב.

*כל האלה שעשו איתי "פתיחות" בטלפון, והאירו את פני איזה רכבים "לוקחים" קליאו ספורט ויותר זולים (החל מ- 106 משופרות, ועד STI עם שאסי).

*כל אלה שהופתעו לשמוע שהקליאו שלי סטנדרטית, אפילו בלי דיסק על המראה ובלי אורות כחולים על השפריצרים.

*כל אלה שקבעו לבוא ו"התבלבלו" בכתובת.

*כל אלה ש"אפשר לקנות מאזדה 3 חדשה במחיר המחירון שאתה מבקש"...

*כל אלה ש"תשמור לי את האוטו עוד XX ימים יהיה לי את הכסף", ו"אין שוק לרכב הזה כשתרד במחיר תתקשר אלי חזרה".

*כל אלה שבאו לראות את האוטו ו"למה החלפת את זה, למה סידרת את זה - למה לא החלפת את זה, למה לא סידרת את זה" (האוטו היה נקי, שלא יהיה ספק).

*כל אלה ש"האוטו בא עם סאנרופ? למה לא? אם כבר קנית רכב כזה אז הייתה משקיע עוד קצת על סאנרופ ואני הייתי קונה..." "האוטו בא עם ג'אנט "15 או "16? למה לא "17?"

*הכי אהבתי את אלה שרצו את המערכת עם האוטו (מפרט+בניה של 30Kש"ח), במחיר נמוך מהמחירון.

ועוד...

בסוף נמכרה לבעל איפרזה GT לשעבר בחור טוב, כמובן שבירכתי אותו על עליית המדרגה (לא רק בשנתון) :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם
:-) היה אחד, ילד ירושלמי טוב, שהתחיל להשתפך בפני חצי שעה. אין לו כסף, הוא מת על האוטו (עדיין לא ראה אותו!), אמא שלו כבר חנוקה, ש"אעשה לו טובה" ואמכור לו את האוטו בכ 12% פחות ממה שרציתי! הרגשתי נבוך. הוא התחיל ממש לבכות. יש לי 2 ילדים בגילו ואני כבר התחלתי להתרגש :shock: . בסופו של דבר הבטחתי לו שאני אסדר לו תשלומים על ההפרש וגם זה לא עזר. אמר שידבר עם אמא'שלו ויחזור. לא חזר.אבא אחד, בגילי, ברר עימי לעומק לגבי תכונות ויכולות של האוטו. הבנתי ממנו שהאוטו מיועד לילד שזה עתה קיבל רשיון נהיגה ואין לו כוונה ללכת לקורס נהיגה מתקדמת. אני יעצתי לו לחפש בכוון אחר. נכון שאני דפוק?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אני מדמיין לעצמי את תיבת ה"פ שלך אכשיו :-D.

לצורך ההתענינות מה באמת אתה מוכר?

תרגיע. התיבה ריקה. אף אחד כאן לא מתעניין.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
נכון שאני דפוק?
לא, פשוט יש לך חוש אחריות מפותח במקצת. זה טוב לסביבה.

אני לא חושב שתהיה לך בעיה למכור את הרכב במחיר שאתה רוצה, אם הוא אכן במצב טוב.

סבלנות.

דניאל

נ.ב.

באמת ציפית לתגובות אחרות מהקונים הפוטנציאלים? בתוך עמך אתה חי? :wink:

MCS 2008

פורסם

אני חושב שחסר בארצנו הקטנה חוסר אחריות כזה לכמה אנשים פוליטיים .....

כול הכבוד.....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
כתוב בכותרת שהוא מוכר איביזה טורבו, אז כנראה זה מה שהוא מוכר.

ואתה מוכר מקלארן?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

זה מה שקורה לי עם הדייהו, הרכב נקי בשלדה, מושקע מעל ומעבר החל מציריות ועד מנוע חדש, כל מי שמתקשר מנסה להתחיל עם 6 אלף ולרדת, וגם מבלבלים את המוח שאין שוק ושלא אמין וכדומה, אני מסכים עם כך שהרכב לא נסחר כמו מאזדה או טויוטה ולא אמין כמותיהן, אבל על מה מורידים לי 50%?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...