Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מעוניין לקחת יוזמה ולארגן קבוצה של 208gti israel .

אני אשמח שכל בעל אם נצליח ליצור קהילה נחמדה שלכל בעלי הרכב בישראל וביחד נארגן ימי טיול ומפגשים .

כל מי שבעל הרכב שיכנס בפייסבוק לקבוצה 208 gti israel

פורסם

פשוט מגעיל איך שאנשים מזלזלים..

מה הבעיה בפתיחת מועדון כזה ? רכב ספורטיבי לכל הדעות , מהנה , יפה

פשוט גועל ! שיש אנשים שמזלזלים ובאים להקטין

מועדון גם זה לא רק רכב , קבוצה של אנשים עם אותו הרכב שיכולים לחלוק חוויות לצאת לטיולים ועוד כל מיני שטויות

כלום חייבים laferrari ?

כל מועדון והמקום שלו .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

אשמח לקחת חלק בארגונים! בדיוק היום הסתכלתי על המפגש שהיה לאבארט' ולאלפא לאחרונה וחשבתי איך אני אצליח להסתנן לשם. לדעתי אפשר להרחיב את זה לצרפתיות ספורטיביות כדי שתוכל להיות קבוצה של מעבר ל5 אנשים.

Sent from my Huawei Mate 7 using tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

יש שני מועדונים של חובבי צרפתיות שיש בהם אנשים איכותיים והמון ידע. לא חייבים מועדון לתת דגם כמו שאין מועדון לאברט 695 או ג'ולייטה תלתן. קבוצה בווטס אפ - בכיף. אבל מועדון?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לא מדברים על הקמת חברה בע"מ, סך הכל קבוצת אנשים שיתאגדו ויצאו יחד לטיולים.

Sent from my Huawei Mate 7 using tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

שזה בדיוק ההגדרה של PCR ו PSI.. למה להמציא את הגלגל מחדש

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי, אם הבן אדם רוצה להקים מועדון חברים של בעלי רכב מסויים אחד, למה לא?, ההיפך, זה מבורך וכל הכבוד לו.

השאלה האחרת היא כמה בעלי אותו רכב הוא ימצא שירצו להצטרף?, אבל אני מאחל לו שימצא ושיקימו מועדון, אין בזה שום דבר רע, אלא להיפך.

וסתם שאלה בשבילי, כבעל אחד מרכבי סיאט בעתיד הקרוב, אולי מישהו יודע אם יש איזה מועדון של סיאט בארץ?, אני יודע שיש מועדון הקונצרן אם אני לא טועה - VAG, אבל האם יש בנפרד סיאט?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

יש ברשת מיליון פורומים של VAG ובהם תת פורומים של סיאט על שלל דגמיה ותת דגמיה

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני מנסה להבין את ההתנגדות פה של חלק מהאנשים לקבוצה שאנחנו רוצים ליצור ופשוט לא מבין .

הקבוצה לא נועדה להוות תחרות לקבוצה כזאת או אחרת היא פשוט כמו שזה נשמע קבוצה לבעלי 208 gti .

הקבוצה נועדה לעזור לחבריה לשתף אחד את השני בחוויות עם הרכב, בשיפורים ושינויים שכל אחד עשה וכך לעזור אחד לשני .

בנוסף זה ממש כיף לארגן מפגשים של בעלי אותו רכב וכל בעלי ה 208 gti שדברתי איתם עד כה מעוניינים בכך.

כל בעלי הרכב 208 gti - הקבוצה נפתחה בפייסבוק אתם מוזמנים להצטרף .

https://www.facebook.com/groups/477100302495988/

עריכה אחרונה על ידי Acfit
  • תוכן חדש...