Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפולו 2001 ידנית. התופעה התחילה אתמול כשנסעתי 30 קמ''ש בכניסה לכיכר ופתאום המנוע כבה. מאז הבעיה חזרה עוד מספר פעמים. שמתי לב גם כשהרכב בניוטרל ואני לוחץ גז עד לאזור ה5000 סל''ד ועוזב גז - הסל''ד יורד ל0 והמנוע נכבה. בנוסף, לפעמים ברמזור בסרק הסל''ד יורד לאזור ה400(כל הרכב רועד) ורק כיבוי והתנעה מחדש מחזיר לסל''ד סרק נורמלי של 900.

עצות מישהו?

פורסם

בעיה ידועה ברכב, מצריך ניקוי בית מצערת, ואם זה לא עוזר אז החלפה [ממליץ על מוסך רון], אותה תופעה גם ברכב שלי גם פולו 2001 ורק החלפה פתרה את הבעיה, מצערת מקורית של SIEMENS

פורסם

ניקיתי את הבית מצערת..אבל חבר אמר לי שאפשר גם לעשות איפוס ונראלי שאנסה את זה

אגב כמה עלתה ההחלפה אצל רון כולל עבודה ומע''מ?

פורסם

אצל רון ההחלפה עלתה 2000 ש"ח כולל עבודה, לא זוכר בדיוק כי הקבלה לא מולי

אני זוכר גם פעם שהוא היה עושה מבצעים של 1300 ש"ח, אבל זה היה מזמן נראה לי

פורסם (נערך)

**מעדכן**

לקחתי את האוטו למוסך ארמונד בבאר שבע...הוא מהר מאוד הבין שאכן מדובר בבית מצערת, או יותר נכון מייצב הטורים שבמצערת. לבינתיים הוא עשה לי טיפול פלסטר וקדח זוג חורים בבית מצערת כדי להרים את הסל''ד סרק לאזור ה1000. לדבריו זה אמור להחזיק בין חצי שנה לשנה. הכיבויים נפסקו לבינתיים, אלא אם כן אני מדליק מזגן ואז בנסיעה עירונית עם עצירות וכו' הרכב נכבה לפעמים.

הזמנתי היום מצערת מהאיביי ואני אחליף אותה אצלו.

מה שכן למרות שהרכב לא נכבה יותר ופחות או יותר תקין, ההגה מרגיש לי קשה - הוא היה ממש רך מקודם. בדקתי מפלס שמן הגה וגם הצבע שלו היה סבבה. אולי החלפת המצערת תחזיר גם את ההגה לקדמותו.

ומאור לגבי שאלתך ניקיתי אותה עם ספריי קרבורטורים..מה שלא ידעתי זה שעדיף לפרק אותה לגמרי ואז לנקות אותה כדי לא לדפוק את החיישן MAP.

עריכה אחרונה על ידי M3rlin
  • תוכן חדש...