Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 30K ש"ח

MATANSH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום carsforum.

אני צריך את עזרתכם בייעוץ לרכישת רכב אחרי שמכרתי היום את הפולקסווגן בורה 1900 TDI שהייתה לי.

(והאמת שאם אני אהיה גלוי איתכם, אני דיי מתחרט).

טוב אז ככה, יש לי בערך 25 אלף שקלים שאני מוכן להשקיע ברכב החדש, אבל אם זה ממש כדאי ומשתלם, אשמח לשמוע הצעות עד 30 אלף שקלים.

בגדול, אני לא מבין גדול במכוניות, מה שכן אני מבין, זה שיש שם נורא טוב לרכבים יפניים.

אח שלי המליץ לי על ניסאן אלמרה כמו שיש לו, ותאמת שקראתי לא מעט תגובות טובות על הרכב הזה.

עוד הוא המליץ לי על הונדה סיוויק.

אז השימושים והדרישות שלי הם כאלה, נסיעות מהמרכז לצפון הרחוק פעם בשלושה שבועות בערך למשפחה.

* אני רוצה גיר אוטומטי.

* אני צריך שיהיה מקום בבגאז' ובפנים הרכב (לדוגמא כמו שיש בבורה).

* שיהיה אוטו אמין ויחסית זול להחזקה (כי לא סתם יצאתי מגרמני).

* שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר בדלק.

* שיהיה רכב בטיחותי, לפחות עם בקרת יציבות.

אני מאמין שאלו הם הבקשות הרגילות שכולם מבקשים.

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי כל רכב בתקציב הנ"ל, כי אני באמת ובאמת לא גאון גדול בכל עולם הרכבים.

תודה רבה מראש, ושיהיה אחלה של ערב,

מתן.

• תוכן חדש...