Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילות בטורים, Audi TT 1.8T 2×4 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב עזרה דחופה!!!

ברשותי Audi TT 1.8T 2×4 2001 גיר רגיל, מאז שקניתי את הרכב לפני כשנה וחצי - קיימת תקלה שלא מפריעה לנסיעה אך מוציאה אותי מדעתי..

הטורים נופלים לשנייה - כל 2 שניות בערך, מבחינת המנוע זה מרגיש כמו קפיצה מעצבנת של חצי כיבוי, חשוב לציין שהמנוע בריא ביותר, מערכת הזרקת הדלק תקינה, אין בריחות אוויר במערכת ואף פעם המנוע לא התכבה בגלל הנפילות האלה בטורים.

הלכתי לכל מקום אפשרי: מוסך מורשה, מוסך חשמל, אנשי מקצוע ואנשים שמבינים, לכולם הייתה אותה תשובה: "צריך בדיקה ארוכה ומסובכת". זה משגע אותי שלאף אחד אין אפילו הצעות מה זה עלול להיות...

עוד יש לציין שיש נפילות מתח ברכב, כלומר- כאשר יש צריכה מוגברת של חשמל ( לדוגמא: הפעלת מזגן או פתיחת חלון ) הטורים נופלים לשניה בעת הלחיצה ( על הכפתור שמדליק מזגן או הכפתור שפותח חלון ).

מיותר לציין שבדקתי גם את המצבר וגם את האלטרנטור ולשניהם מתח יציב, זאת אומרת- גם בנושא הנפילות מתח אני די אובד עצות, ( שמעתי דברים בסגנון של: "החוטים בין המצבר לאלטרנטור לא מספיק עבים" "צריך להגדיל מצבר" "צריך להגדיל אלטרנטור" וכאלה ).

א. אני צריך לדעת אם יש קשר בין הנפילות מתח לנפילות הקבועות בטורים.

ב. אם אין קשר בינהם: מה עלול להיות הגורם לנפילות קבועות כאלה?

תודה לכל העוזרים!!! אני ממש אובד עצות...

• תוכן חדש...