Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הדיבורית הנ"ל,מעולה פרט לכמה בעיות.

לצערי התחילו באגים

לפני כמה חודשים התחילה בעיה אחת-מדי פעם במהלך הנסיעה הדיבורית עושה ריסטרט, זה בוודאות לא קורה בגלל התנתקות מהתושבת (גם בעמידה, לא בקפיצות או משהו)

לפעמים זה קורה בטווח של מספר דקות(מתנתק ואחרי 2 דקות שוב, ואח"כ כבר לא) , לפעמים לא מתנתק בכלל,בקיצור לא ידוע.

עדכנתי לגרסא העדכנית ביותר וזה לא הועיל.

הדבר השני התחיל לפני שבוע, הדיבורית מתואמת עם המכשיר (LG G2) , ואחרי 2 שניות מרגע התיאום מפסיקה להיות מתואמת, וחוזר חלילה (פשוט מתנתק ומתחבר בלופ), עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לכמה ימים. התחיל שוב, עשיתי שחזור הגדרות יצרן, פתר את הבעיה ל 10 דקות וזה חזר. בקיצור היא יצאה מכלל שימוש כרגע.

אני כותב את כל זה בתקווה שמישהו מבין בדיבוריות של החברה הנ"ל ושמע על הבעיה/יש לו פתרון/יכול לעזור לי לחפש במרשתת מישהו עם בעיה זהה (אני לא הצלחתי למצוא)

בנוסף, האם החלפת מסך בלבד יפתור את הבעיה או שצריך להחליף את המחשב כולו ?

תודה

Miata ND2

פורסם

אם המסך כבה אז הבעיה היא בתושבת, תבדוק שהמסך יושב טוב בתוך המסילה ואם צריך תנקה את המגעים, אצלי זה פתר בעיה דומה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...