Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אננ השבוע בע״ה קונה הונדה סיוויק האצ׳בק שנת 2000, לפני שאתם מעירים לי על הרכב זו בחירה שלי בבקשה תתעלמו ותעברו לעיקר.

האוטו עמד 4 שנים

לפני שאני ייקח אותו למוסך אני ישמח לדעת מה אני יכול לתקן ברכב לבד וביותר זול מאשר ללכת למוסך.

ועוד שאלה.

צריך להחליף טיימינג? הרצועה יכול להיות התייבשה כבר או משהו?

פורסם (נערך)

להחליף הכל א-ת, כל הרצועות, כולל טימינג+משאבת מים ומסביב תושבות וכו', שמנים, פילטרים, פלגים, מצבר, צמיגים, החלפת נוזל קירור, לבדוק ברקסים, לפחות הקפיאו לו את הטסט?

ובדיקה כללית של כל המערכות.

מקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות, בכל זאת הרכב עמד הרבה שנים, בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

אני מניח שאם תבקש מהמוסך לבצע כל מה שאמר אבסולוט אתה תעבור פי 2 את מחיר הרכב ואני מאמין שאתה קונה רכב בשנתון שכזה בהתאם לתקציב לא גדול שקיים ברשותך. אני ממליץ בתור התחלה לבצע החלפת שמנים ופילטרים שזה החלק הזול. לגבי שאר הדברים תן למישהו מיקצועי אם יש לך מוסך שייפתח וייסתכל מה דרוש החלפה במיידית. כמו כן כדי לחסוך בעלויות אתה יכול לבצע דברים בעצמך בעזרת היוטיוב שיש בו לא מעט סרטונים להונדה בשנתונים האלה או לחילופין להיעזר באנשי הפורום אם זה בהכוונות למיניהם מבחינה מעשית.

פורסם

קודם כל בלי היסטריה!

כמובן שחוקית אתה חייב שהרכב יוכל לעלות על הכביש הציבורי, לרבות תשלומי הטסט השנתי ומעבר טסט.

קח את האוטו למוסך על גבי גרר ותתחילו לטפל מהמינימום הנדרש - החלפת נוזלים ובדיקה יסודית של הבלמים. אחר כך - על פי הצורך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לא ממליץ ישר לקפוץ ראש ולהחליף הכל, תבצע טיפול ולהחליף מה שרואים בלוי בעין.

פשוט לצפות שהמשך תראה עוד משהו בלוי נזילה או משהו כדומה ואז תדע מה צריך להחליף.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברוב המקרים, כשבעל הרכב מעמיד את הרכב ככה להרבה זמן, הוא מעמיד אותו בגלל תקלה יקרה לתיקון (מנוע או גיר). אחרי זה קונה רכב אחר וכבר לא מטפל בישן.

ולכן לפני יישור קו והחלפת צמיגים ונוזלים צריך לנסות להבין האם האוטו הועמד במצב תקין. מה שכאמור בדרך כלל לא קורה. כל עוד האוטו נוסע, נוסעים בו.

אם הועמד עקב תקלה, אז דבר ראשון צריך לטפל באותה תקלה.

פורסם

האוטו נוסע הנענו אותו אפילו..

לגבי אגרת רישוי אני משלם שנה אחת ולוקח את האוטו

בגלל זה אני לוקח את האוטו ב1000

פורסם

האם הרישיון היה מוקפא?

אם הוא לא היה מוקפא, אתה חייב לשלם על 4 שנים אחורה + שנה נוכחית.

אחרת אי אפשר לעלות אותו לכביש חזרה.

• תוכן חדש...