Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחיפושי אחרי הרכב הבא שלי נתקלתי בבוקה נגרה 2011 שנכנסת לתקציב. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות ומחיר טיפולים. והאם הרכב מומלץ בכללי?

פורסם

גיר DSG7 - לא חסר חומר בפורום.

בעיות טיימינג במנועי 1.2 בשנתונים האלה.

מחיר טיפול קטן בפולו עם 1.2 TSI וDSG7 באזור ה600 (לא מוסך של צ'מפיון).

מעבר לכך מהניסיון שלי עם כזו , אמנם יותר מעודכנת.

צפופה מאחורה, חומרים פשוטים אבל איכות הרכבה סבירה ביותר.

פורסם

המנוע הוא 1.4, הגיר באחריות עד מאי השנה. כמה יכול לעלות תיקון שלא במסגרת האחריות?

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי המנוע הוא גרסה מוחלשת של הקופרה עם מנוע מוגדש טורבו+על, ותיבת DSG7.

השניים מציגים אמינות די מחורבנת.

ואם האחריות של 5 שנים מסתיימת עכשיו, הייתי מוותר (אלא אם כן אתה עובד בצ'מפיון ויכול לקמבן לך משהו).

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

מאחר וזו קופרה אז מדובר במנוע בעייתי מבחינת אמינות.(יש מקרים בפורום).

על הגיר יש הארכת אחריות בשנתונים האלה -שווה לבדוק.

פורסם

הלווי והמנוע חיפוש של הפורום היה עובד בצורה יעילה, אני מחפש אחר נושאים שנוגעים ברכב אך כמעט לא מוצא כאלה :(

לפי מה שאתם אומרים לא כדאי להתעסק עם 1.4 טורבו 180כ"ס וגיר DSG7?

אני צריך את הרכב ללפחות 4 שנים, האם בתקופה זאת לדעתכם אצטרך להיות תושב קבע במוסך?

הרכב ממש קורץ לי, עשיתי נסיעת מבחן וזה פשוט אחלה רכב...

פורסם

הבוקה נגרה היא הגרסה המאובזרת של הקופרה.

מה שאומר שאכן יש שם מנוע 1.4 עם סופור+טורבו וגיר DSG7.

זהו השילוב הכי פחות אמין שיצא לVAG הן מבחינת הגיר והן מבחינת המנוע.

האם "תבלה" במוסך? אי אפשר באמת לדעת.

אבל יש לך סיכוי הרבה יותר טוב לחוות תקלות יקרות מאוד לעומת רכבים אחרים.

מניסיון של קופרה 2012 אשר נרכשה כחדשה במשפחה, הוחלף מנוע לאחר 8000 ק"מ, החולפו קלאצ'ים וכן מכטרוניק.

לאחר סבב של שנה עם בעיות אמינות קשות, הרכב הלך לטרייד אין תמורת מחירון בקנייה ללא החלפה לרכב חדש מהקונצרן בסיכום אישי מול צ'מפיון.

• תוכן חדש...