Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי שנת 2007 ( כפי הנראה)

היום ניסיתי לעזור לשכנה שלי ( אישה קשת יום) שעמדה ליד רכבה אובדת עצות, מנוע מונע ומכסה מנוע פתוח.

שאלתי מה קרה ? - לטענתה, נסעה אתמול ברכב כשהבחינה במד החום מראה כי טמפטורה גבוהה. עצרה בצד,

הזמינה גרר אשר הוסיף מי קרור ונסע

כשהסתכלתי ברכב לא ראיתי שום סימני נזילה. מצד שני מיכל העודפים היה ריק לגמרי למרות שלטענתה, הגרר מילא אתמול מים גם שם.

מלאנו כליטר נוזל קרור במיכל העודפים, הניעה את הרכב ונתנה למנוע לעבוד כ 15 דקות ולמרות זאת לא ראינו שום סימני נזילה. באיזה שהוא שלב אחד משני המאוררים של הרדיאטור עבוד כדקה והפסיק

האם יתכן כי רק במאמץ של המנוע כשהמים מאוד מתחממים הלחץ גורם לנוזל הקרור להתפרץ מאיזה נקודה נסתרת בראדיאטור או בצנרת ולהעלם במהירות?

היא רוצה לנסוע ביום ראשון למוסך שלה שנמצא ב...אשקלון . "היא סומכת עליו". ( ואנחנו גרים בפ"ת).

נראה לי הזוי לגמרי אבל זה הרכב שלה. האם יש לכם רעיון , או לנסוע/לגרור את הרכב למוסך קרוב בפ"ת. ( המלצה למוסך אמין שיטפל בתקלה...

תודה

פורסם

אין באלנו 2007, אתה בטח מתכוון לליאנה או SX4.

נסה לחנות עם צד אחד של הרכב על מדרכה, להיכנס מתחתיו בזמן שהוא מונע ובטמפ' עבודה, ובדוק אם אתה מצליח לזהות נזילה מאיפשהו או סימני רטיבות.

בכל מקרה יישר כוח שעזרת ככה לגברת.

Stay Dirty

פורסם
אין באלנו 2007, אתה בטח מתכוון לליאנה או SX4.

צודק לגבי הרכב, אני לא בטוח ולכן רשמתי בסוגרים: "כפי הנראה"

בכל אופן , תודה

• תוכן חדש...