Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 500 קמ החלפתי רפידות לחברה בשם מנדו. רפידות קדמיות.

לאחר זמן לא רב התחילו שריקות שמטריפות אותי.

הצלחות לא הוחלפו הם נראות טוב המדרגה לא הייתה רצינית בכלל והם היו חלקות גם למגע וגם למראית עין

אז למה יש שריקות?

אציין שלפני 1500 קמ החלפתי גם מאחורה רפידות אבל לחברת hi-q ואין כלל שריקות.

האם הפיתרון זה להחליף שוב רפידות?

פורסם

מנדו וגם היי-קיו מעולות. האם גירזת את קצוות הרפידות כשהחלפת ?

במידה ולא, תפרק, תנקה היטב את התושבות של הרפידות, תגרז בגריז נחושת וגם את המובילים של הקליפר בגריז סיליקון באותה הזדמנות.

Stay Dirty

פורסם

הכוונה הייתה שהמוסך החליף לא אני. אני לא מבין בבלמים ובהחלפה שלהם אז אני לא נוגע.

למוסך שלי לפי דעתי אין מושג בכלל מה זה גריז נחושת

פורסם

אף מוסך לא משתמש בזה באמת...עבדתי וראיתי הכל. מה שעושים זה בסך הכל לגרז את המובילים שזה חובה אבל לא יותר מזה וכמובן את הפחית רעשים. יש מוסכים שאפילו את זה גם לא עושים.

מהיכרות שלי עם מוסכניקים , הוא לא יבין מאיפה באת אליו. אבל אולי תלמד אותו סוף סוף משהו.

פורסם

אני בטוח לא אלמד אותו משהו חדש בזמן הקצר שאהיה שם. האמת גם לא בא לי.

הקטע עם האחריות קצת בעייתי. אני הבאתי את הרפידות.

הפעם לא רכשתי במקום הרגיל שלי אלא במקום אחר שהיה זול משמעותית.

אולי אם הייתי מחליף גם צלחות זה לא היה קורה.

אבל שוב הצלחות היו במצב טוב מאוד לדברי המוסכניק.

רק אעדכן שאסף מהכנופיה פנה אלי ויתכן והוא יעזור לי לפתור את הבעיה או לעלות על כיוון לפיתרון.

• ספונסר פורום
פורסם

עדכן אותנו אם השריקות נעלמו אחרי ניקוי וגירוז, אני מהמר שהן יחזרו מהר מאוד.

פורסם
אף מוסך לא משתמש בזה באמת...עבדתי וראיתי הכל. מה שעושים זה בסך הכל לגרז את המובילים שזה חובה אבל לא יותר מזה וכמובן את הפחית רעשים. יש מוסכים שאפילו את זה גם לא עושים.

מהיכרות שלי עם מוסכניקים , הוא לא יבין מאיפה באת אליו. אבל אולי תלמד אותו סוף סוף משהו.

תשמ'ע, מהניסיון האישי שלך במוסך מסויים שעבדת תקופה מסויימת לא ניתן להסיק מסקנות לגבי שאר המוסכים.

אתה עדיין צעיר מידי בכדי לראות הכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה לאורן.

למה לדעתך השריקות יחזרו?

האם בכל החלפת רפידות חייבים להחליף צלחות או לחרוט?

אם הייתי מרכיב רפידות של חברה יותר מוכרת..נגיד פרדו.. לא היו שריקות?

הרי רשמתי שהחלפתי גם רפידות מאחורה ללא חריטה או החלפת צלחות ושם אין ציוץ.

הצלחות מקוריות של יונדאי והם במצב טוב מאוד.

אני מקווה שבמהלך היום אעלה תמונה של הצלחות והרפידות מאחורהא ומקדימה.

דרך אגב לא פעם יצא לי להחליף רפידות גם במוסך מורשה ושם לא חרטו ולא החליפו צלחות ומעולם לא היו שריקות.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

הציפצופיפ נובעים בגלל דיסקיות באיכות נמוכה מניסיוני , רפידות מקוריות או איכותיות, גם כשהם מורכבות ללא גירוז וניקוי כלל, לא מצפצפות.

ורפידות חליפיות לעיתים הציפצופים נעלמים לתקופה מסויימת אחרי גירוז ולעיתים לו, לכן כתבתי שאני מהמר שיחזרו.

Mando זו חברה הודית וhi q לדעתי גם הודית, מה שבטוח זה שאין עליהם שום פיקוח או בקרת איכות, אני בוודאות לא חושב שהם מעולות, לדעתי רק יצרנים שהם oem לרכב מסויים הם רפידות איכותיות כמו ate trw locas pagid וכו...

עריכה אחרונה על ידי אורן שרותי רכב
פורסם
תשמ'ע, מהניסיון האישי שלך במוסך מסויים שעבדת תקופה מסויימת לא ניתן להסיק מסקנות לגבי שאר המוסכים.

אתה עדיין צעיר מידי בכדי לראות הכול.

בוקר טוב, אין לי כוח לעוד ריב בסגנון ''הכנופיה נגד המוסכים'', במיוחד לא איתך, לא כי רבתי איתך, לא רוצה להסתכסך.

בכל מקרה, בלימודי מכונאות שלנו לא מלמדים לגרז, ואם כן זה רק את המובילים, אז אני לא מתפלא שרוב המוסכים לא

עושים זאת.

אולי יש צדיק פה ושם.

בעניין השריקות, יצא לי לגרז ונעלמו הרעשים, גם בחברות כמו TRW, אז יש מצב גדול שיעבור.

רועי

פורסם

טוב אז קודם כל אקדים ואומר תודה לאסף ולחברת כנופיה נוספת שבאו וטיפלו ברכב.

תמונות והסברים יפתחו בשרשור היעודי.

נכון לעכשיו לאחר גירוז אין יותר רעשים

• תוכן חדש...