Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

מאוד רוצה להתחדש ברכב חדש (מחפשת משהו קטן, אוטומטי וחסכוני). כרגע נוהגת על סקודה פאביה 2003 ידנית 1397. הרכב שלי מדהים, באמת שקצת כואב לי להחליף אותו אבל הוא באמת קצת ישן ואני נוסעת מרחק די רציני בכל יום (מעמק יזרעאל עד חיפה, הלוך וחזור בכל יום) ולמרות שכל חיי נהגתי על הילוכים, אני מאוד רוצה להחליף לאוטומט.

ברור לי שלא אקבל כנראה יותר מ-10000 (והחמאתי לפאביה מאוד עם המחיר הזה, למרות שאין לה שום תקלות ובאמת רכב מדהים) ואין לי כרגע איזשהו סכום כסף, ככה שאני חושבת על אופציית הליסינג או המימון מהיבואן.

בגדול, קשה לי לראות את עצמי מוציאה 1000 ש"ח בחודש על רכב.

האם ישנן אופציות במחיר נמוך יותר? ובכלל האם זה כדאי? שווה?

ואיזה רכב יכול להתאים לי? (חשבתי על סקודה פאביה חדשה (כלומר 2013 ומעלה) או פיאט פנדה\500)

אשמח לכל פיסת מידע בנושא, בתור מישהי שאין לה מושג בדברים האלה.

תודה לכולם

:)

עריכה אחרונה על ידי Juju1
פורסם

המשמעות של ליסינג או מימון אחר היא לא רכישת רכב אלא קניית כסף, כסף עולה לא מעט כסף וצריך לקחת בחשבון שאם מדובר בהלוואת בלון הרי לכל שבת יש מוצאי שבת...

אשר לפיאט פנדה או 500, יש לי את שתיהן בבית ומאד מרוצה. לנסיעות הכוללות קטע בינעירוני, הפנדה החדשה (משנת 2012) יכולה מאד להתאים אך היא מגיעה רק עם גיר ידני, היא אמינה נוחה, חסכונית ובעלת תא נוסעים חביב ונעים.

הפיאט 500 מגיעה גם בגרסה אוטומטית (רובוטית), הגם שהיא מיוחדת ומעוצבת לא הייתי ממליץ עליה למי שתקציבו דחוק וכל שקל קובע, ה-500 פשוט עולה יותר ממתחרותיה בגלל הייחוד שלה ולמעשה מיועדת למישהו שרוצה קצת יותר ויכול לשלם על זה.

פנדות ו-500 בנות שנתיים ניתן למצוא באוטודיל שם אפשר לקבל מימון עליהן, הסיבה להמלצה על אוטודיל היא שמדובר בטרייד אין של היבואן ובד"כ מחזיק רק מכוניות טובות מיד ראשונה עם קילומטרז סביר וללא "עבר מכביד".

יש עוד מכוניות רבות היכולות לעשות את העבודה, אף אחת בקטיגוריה לא מושלמת, לכל אחת חסרונות ויתרונות אך באמת שרובן טובות כמו ניסאן מיקרה, יונדאי/קיה, השברולט ספארק החדשה ואם יש מספיק אומץ להתנסות גם הדצ'יה סנדרו (ידנית בלבד) נותנת על הנייר תמורה טובה לכסף.

אין סיבה שלא לרכוש פאביה 1400 חדשה יותר (אני לא זוכר אם בשנים הרלבנטיות היו פאביות עם מנוע MPI 1600 וגיר טיפטרוניק אך יחידת הנעה זו אם קיימת אמינה מאד ולא סבלה מהבעיות של היחידות ה"מודרניות" יותר).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...