Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מכיר כך את הדברים.

כשאני הייתי עובד קבלן (נס) וישבתי בחברה אחרת, החוזה שלי היה מול הקבלן בלבד, כל החובות והזכויות שלי היו מול הקבלן בלבד. החברה בה ישבתי לא הייתה חייבת לי כלום. כל התנאים שקיבלתי מהם (כולל כרטיס אוכל) היו מתוך רצון טוב בלבד. עובדי נס שישבו בחברות אחרות לא קיבלו חלק מהתנאים שאני קיבלתי.

 

זהו שזה שאתה חתמת מול הקבלן לא אומר כלום ולא מונע ממך לתבוע גם את החברה המעסיקה.

 

אם אתה בית תוכנה שקנה שעות מתכנת ספציפי על בסיס קבוע שעובד אצלך והקבלן משלם לו אז אתה חייב לוודא שהוא מקבל את הכל אבל אם אתה חנות מכולת שפונה לבית תוכנה שיקים לה מערכת מיחשוב אתה לא חייב לעובד מטעמם כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי באמת זה המקום לספר את הסיפור שהזכרתי קודם.

דובר על חברת היטק ועובד חדש שהגיע דרך חבר שלו שעבד בחברה. החברה רצתה אותו אבל לא כעובד ישיר, אז הוא נאלץ להסכים לעבוד דרך חברת קבלן, חיפשו מצאו חברת קבלן והוא התחיל לעבוד דרכה. אחרי 9 חודשים קראו לו שוב ובקשו ממנו לעבור לעבוד כפרילנסר שוב כדי להמנע מהצורך להעסיק אותו ישירות לפי מה שהחוק מחייב. הוא המשיך לעבוד כפרילנסר כשנה וחצי ואז הגיעו זמנים לחוצים והוא נאלץ לעבוד הרבה שעות לפי הדרישה של החברה, אבל בגלל שהשכר שלו היה שכר לפי שעה, המשכורת שלו פתאום קפצה לשמיים. שוב כדי לנסות להוריד את שכרו דרשו ממנו הפעם לעבור לעבוד כעובד ישיר בשכר גלובלי, בלית ברירה הוא הסכים. עבד חודשיים כעובד ישיר ואז פוטר בגלל שלא מצא חן בעיני המנהל החדש שלו.

ואז הוא גילה שהוא קירח מכל הכיוונים, פוטר ואפילו לא יכול לקבל דמי אבטלה.

הטריגר לתביעה היה כשהחברה דרשה ממנו לחתום על מסמך ויתור תביעות כתנאי לקבלת הפיצויים. הוא לא חתם, לקח את המסמך והלך לעורך דין, ומשם הדרך לתביעה הייתה מאד קצרה. בסופו של דבר הוא הוכר רטרואקטיבית על כל התקופה כעובד ישיר של החברה, וקיבל סכום שמן כפיצוי על כל התנאים שנגזלו ממנו.

פורסם

איזה דיון התפתח!

תודה רבה לכולם על התגובות!

 

אבא שלי בדק מול רואה חשבון ועורך דין וקיבל את התשובה שהיה צריך.

פורסם

לא בדקתי איתו לעומק, אבל ממה שהבנתי הוא יקבל פיצויים, ולגבי ימי חופש יש אפשרות או לממש אותם עכשיו או להעביר אותם לקבלן השני.

×
×
  • תוכן חדש...