Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מישהו מכיר מועדונים או דרך כלשהי להפטר מדמי הכרטיס של המאסטרקרד? עד עכשיו היה לי קמפוסכרד, ואני לא מעוניין לשלם דמי כרטיס, אם אין ברירה אבטל אותו, אפשר בכלל להתמקח עם חברת האשראי על זה?

anyone?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מאסטרכארד הם בין היותר נוחים בעניין פטור מעמלות. מניסיוני כאל הגרועים ביותר.

יש לך שתי אפשרויות:

1. להצטרף למועדון אחר לפי מקום העבדוה\ארגון עובדים\מועדון צרכנים, שיתן לך 1-3 שנו פטור מדמי הכרטיס.

2. לבדוק בטבלת העמלות של ישראכרט מה סכום המינימום בשימוש חודשי אשר מקנה לך פטור מדמ"ש, ולהשתמש בכרטיס בהתאם. הסכום תלוי בדרגת הכרטיס ונע, לפי זכרוני, בין כ-3000 ש"ח בחודש לכרטיס המקומי הבסיסי ל-13,000 ש"ח לפלטינום - אבל זה מתוך הזכרון וצריך לבדוק את הטבלה המעודכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא צריך להתמקח פשוט תתקשר למאסטרכארד ותישאל איזה כרטיסים עם פטור מדמיי כרטיס יש להם כרגע.

פטור מדמיי כרטיס הוא לתקופה של לפחות שנה ויש כאלו שאף ליותר.

בתום התקופה אתה יכול לבטל את הכרטיס ולהזמין כרטיס אחר.

פורסם

בהחלט שווה להתמקח. רוב הכרטיסים דומים בתכונות שלהם ובהחלט ניתן להשיג כרטיסים בחינם או כמעט חינם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני הצטרפתי לא מזמן לכרטיס של רמי לוי , פטור דמי מנויי לשנתיים וקיבלתי גם 135₪ לרכישות אצלו בסניפים

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

אני בזמנו נכנסתי לבנק וביקשתי לראות את הרשימה של כל המועדונים, במקרה היה שם מועדון שפע ולי היה ביטוח של קופ"ח מכבי שזיכה אותי בהטבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתקשר לאמק"ס, תקבל ל3 שנים ללא דמי מנוי, אחרי 3 שנים תפתח שרשור חדש :wink:.

(אני קבלתי בלי להיות חבר בגוף/ארגון/וואטאבאר)

סה"כ מרוצה מאוד (ויש לי שלושה, חלק בנקאיים וחלק לא), הבעיה היחידה שהרבה בתי עסק לא מקבלים אמק"ס (עמלת סליקה גבוהה במיוחד או בולשיט דומה)

אז איכשהו יש מצב שתצטרך להחזיק עוד כרטיס בארנק.

פורסם

לא צריך שום כרטיס מועדון תיקח לאומי פרי = leumi free.

כרטיס חוץ בנקאי, ללא שום תשלום מלבד מה שאתה קונה, וזה לא מוגבל בשנים כמו הכרטיסים האחרים.

אבל זה גם בלי הנחות וחוברות שמגיעות בדואר עם מבצעי שקר למיניהם.

אין ביטוח רפואי לחו"ל (שטויות לדעתי, אפשר לעשות דרך קופת החולים) .

אם אתה יכול להסתדר בלי אלה, זה הכרטיס האולטימטיבי

פורסם

הכרטיס הנכון תלוי בצרכים. למי שזקוק להלואות\קרדיט ודומיהם עדיף כרטיס בנקאי שקשור לחשבון שלו, שבד"כ יתן ריבית יותר נמוכה. מעבר לכך יש עניין של מועדונים, נקודות וכו', לפי צרכים אישיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...