Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל טיפול ברכב הנ"ל נדרשת החלפה של בורג הקרטר כולו (מגיע עם אטם שלא ניתן להסירו מהבורג - רק על ידי חיתוך האטם) שעולה לא פחות מ27 שקלים, תהיתי אם לאחר הסרת האטם ניתן לבצע שימוש חוזר עם אטם חדש20151202_231254-1.jpg

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-27 ש"ח האלה הם טיפה בים ההוצאות על הרכב. סמוך על מהנדסי היצרן שהם יודעים מה הם עושים.

תקלה בבורג יכולה לגרום לנזק גדול למנוע, אין סיבה לקחת סיכון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בכל טיפול ברכב הנ"ל נדרשת החלפה של בורג הקרטר כולו (מגיע עם אטם שלא ניתן להסירו מהבורג - רק על ידי חיתוך האטם) שעולה לא פחות מ27 שקלים, תהיתי אם לאחר הסרת האטם ניתן לבצע שימוש חוזר עם אטם חדש[ATTACH=CONFIG]445347[/ATTACH]

במקרה של בורג הניקוז הזה ניתן לבצע שימוש מספר פעמים מכיוון שדיסקית האטימה עשוייה מברזל/פלדה רכה שכמעט ולא עוברת דפורמציה פלסטית אלא אלסטית.

הכי חשוב לסגור במומנט הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם
תעשה את מה שרשום בספר הרכב! לא יותר לא פחות.

אם רשום שצריך להחליף אני לא הייתי חושב פעמיים

איפה בספר הרכב כתוב משהו בקשר לבורג ריקון השמן.

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי בספר הרכב שקיבלת, אבל אפשר לברר מה הפוצדורה המומלצת של היצרן. תשאל במוסך המרכזי, למרות שגם בכאלה הרבה פעמים לא יודעים מה בדיוק צריך לעשות.

תקראה בפורומים ברשת, זה לא מידע שקשה להשיג.

תשאל פה בפורום הטכני, יענו לך בכייף.

פורסם

מוסיף על קודמי, אם מחליפים את הבורג כדאי מאוד לרכוש בורג מקורי. נתקלתי בכמה וכמה ברגים תחליפיים באיכות מזעזעת עם הברגה שניראית כאילו עשו אותה עם שופין.. עדיף למחזר את הבורג המקורי 20 פעם מאשר לשים תחליפי שכזה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

רק אל תענה לעצמך בטעות... זה מסוכן. סימנים מקדימים של דמנציה.

אם אתה מתחיל לבחור מה מתוך ספר הרכב לבצע ומה לא זאת זכותך, אני מאמין שצריך לעשות הכל לפי הוראות היצרן!

ולכן, אם רשום בהוראות להחליף אז צריך להחליף.

עריכה אחרונה על ידי alexmsi
פורסם

Alexmsi,

די לקשקש. ותן כבוד מינימאלי.

מנסיון אישי של החלפת שמן בגולף סימן 5 - שימוש חוזר באותו בורג, ויותר מפעם אחת, לא גרמה שום נזק. אפילו הועלתה התיאוריה על ידי חבר שעם השנים ושינוי הטמפ' הבורג מקבל את הצורה של ההברגה. לי זה נשמע קצת מקושקש אבל כך או כך, שימוש חוזר בבורג האגן היה תקין. אם אתה מבצע לבד החלפה הדבר אפשרי, אך אני משער שבמוסך מורשה יבואן אם תבקש להישאר עם הבורג הקיים הם יתנערו אוט' מאחריות לעבודתם ויאמרו שבמידה ויגרם נזק אתה תישא באחריות. לכן בשביל הסכום הזה, שבהחלט מקומם, תחליף וזהו אם ההחלפה מתבצעת במוסך.

פורסם

אני אתן כבוד מינימאלי ואתה תיתן לי כבוד מינימאלי שאני טוען שאני מאמין שצריך לטפל לפי הוראות היצרן. לא מסובך

פורסם

איזה נזק יכול להיגרם?

אני מאמין שאם בעל הרכב מתעסק בפרטים כאילו הוא כנראה בודק שמן אחת ל...

אם תתפתח נזילה\טפטוף כנראה הוא יבחין בחוסר שמן.

בנוסף כנראה שלרכב יש נורית שמזהירה על חוסר קל יחסית ולא שמאוחר מידי.

כמובן שנזילה אינה ידידותית לסביבה.

פורסם
אני אתן כבוד מינימאלי ואתה תיתן לי כבוד מינימאלי שאני טוען שאני מאמין שצריך לטפל לפי הוראות היצרן. לא מסובך

ר' תגובתי הנ"ל בדבר מתן כבוד מינימאלי.

• תוכן חדש...