Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני וכמה חברים רוצים לצאת טיול קליל מחר. מכיוון שסגרו את המסלול של נחל יהודיה עקב מפולות אבנים, הוחלט על נחל זויתן (כן כן, אני יודע שנזכה לראות גם את כל העם שלנו ולא רק את הארץ שלנו :lol:). יש מסלול של הנחל העליון ויש את התחתון. מבקש את דעתכם איזה מביניהם עדיף. אציין שהרצתי חיפוש בפורום ואכן הומלץ על הזוויתן אך ללא הבחנה בין המסלולים.

קושי פיזי לא מהווה בעיה ואפילו עדיף, ככה קטן הסיכוי להתקל במשפחות עם קטנטנים.

אם יש לכם מקומות אחרים להציע שלדעתכם עדיפים אני אשמח. אנחנו מחפשים מסלול של 2-4 שעות.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

אם יש לכם מקומות אחרים להציע

בראש השנה עשיתי מסלול קצר יחסית למפל הלבן בנחל אל-על, בין הישוב אליעד לאבני איתן.

הגענו ב-10 בבוקר, הליכה רגועה של שעה עד למפל, מקום מגניב בסגנון המפל ביהודיה. כשאנחנו היינו הייתה רק עוד משפחה אחת, ועוד זוג צעיר.

כשהתקפלנו מהמפל עצמו בדרך חזרה נתקלנו ב-15 אנשים לפחות שחלפו על פנינו עד שהגענו לחניון.

לכן תקדים להגיע ותהנה משקט יחסית.

http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=33

אם אתה ממיטבי הלכת, אתה יכול להמשיך עוד עד המפל השחור.

אנחנו עשינו רק את 9>8>7>6 וחזרה:

map33.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
שלומות,

אני וכמה חברים רוצים לצאת טיול קליל מחר. מכיוון שסגרו את המסלול של נחל יהודיה עקב מפולות אבנים, הוחלט על נחל זויתן (כן כן, אני יודע שנזכה לראות גם את כל העם שלנו ולא רק את הארץ שלנו :lol:). יש מסלול של הנחל העליון ויש את התחתון. מבקש את דעתכם איזה מביניהם עדיף. אציין שהרצתי חיפוש בפורום ואכן הומלץ על הזוויתן אך ללא הבחנה בין המסלולים.

קושי פיזי לא מהווה בעיה ואפילו עדיף, ככה קטן הסיכוי להתקל במשפחות עם קטנטנים.

אם יש לכם מקומות אחרים להציע שלדעתכם עדיפים אני אשמח. אנחנו מחפשים מסלול של 2-4 שעות.

תודה רבה.

זוויתן עליון למיטב זכרוני ארוך מ-4 שעות, במיוחד אם אתה מתחיל אותו מאזור העיקול של צומת קצבייה, ליד קצרין. קח בחשבון שההתחלה מאוד חמה ובלי הרבה מים, קצת מתיש בחום הזה.

לדעתי אם לא היית בתחתון אז תתחיל בתחתון.

אפשרות מעניינת נוספת באזור הזה היא נחל ג'ילבון ומפל דבורה. העלייה לרכב בסוף המסלול מתישה, מלא מדרגות, אבל המסלול עצמו כיפי ומלא מים.

גם נחל אלעל והמפל הלבן חביבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העצות!

בהמלצת Tzvika-Pick בחרנו בזוויתן התחתון, מה שהתברר כהצלחה. בכלל לא היה עמוס, ואפילו היו רגעים שהיינו לבד בבריכות. המסלול ארך כ-4 שעות. העלייה בסוף עלולה להיות קצת מתישה לילדים קטנים.

IMG-20150926-WA0031.jpg

IMG-20150926-WA0034.jpg

• תוכן חדש...