Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח להמלצה למקום או מישהו מבאר שבע והסביבה להתקנת רדיו דיסק חדש שקניתי..

תודה מראש !!! :arrow:

בדרך חברון צמוד לצמיגי רפי

דורון מלכה - אביזרי רכב

פורסם

אם יש לך ידיים טובות וקצת סבלנות, הייתי מנסה לבד, לרדיו יש צמה או שתיים שמתחברות בתיקתק לצמה של הרכב(כשתפתח, תבין).

תנתק את הצמה, תעבוד בבית בלי לחץ, על כל החוט יש כיתוב שאומר מה הוא עושה, תחבר חוטים מתאימים בין הצמה של הרדיו לצמה של הרכב.uploadfromtaptalk1442686271919.jpg

פורסם (נערך)

במקרה ואתה כן מעוניין במתקין, תנסה את גיא מערכות בטרומפלדור 105.

בחור אדיב ומקצועי

עריכה אחרונה על ידי ariq13
פורסם
אם יש לך ידיים טובות וקצת סבלנות, הייתי מנסה לבד, לרדיו יש צמה או שתיים שמתחברות בתיקתק לצמה של הרכב(כשתפתח, תבין).

תנתק את הצמה, תעבוד בבית בלי לחץ, על כל החוט יש כיתוב שאומר מה הוא עושה, תחבר חוטים מתאימים בין הצמה של הרדיו לצמה של הרכב.[ATTACH]438125[/ATTACH]

אריק, יש מדריך מפורט יותר שאתה מכיר?

או אפילו אם תואיל בטובך לכתוב לי אחד ממש אודה לך :)

אני יודע שצריך גם לנתק משהו במצבר וכו'... לכן מעדיך מדריך שלם לא לעשות טעות...

פורסם

אני יכול לכתוב בהרחבה אבל אין טעם כאשר ביוטיוב יש מדריכים מפורטים.

מספר דגשים:

1. ברכב יש לך תקע שמתחבר מהרדיו לרכב(התקע הכי פנימי), תפרק אותו וקח אותו הביתה.

2. תתצייד מראש בשרינקים(אל תעבוד עם איזולירבנד).

3. תנתק חוט מהמחבר הישן ותחבר אותו למחבר החדש(לדוגמא ניתקת את המינוס מהמחבר של הרדיו הישן,תחבר אותו למחבר של הרדיו החדש, כמובן עם שרינק ורק אז תעבור לחיבור הבא).

3.אמורים להיות לך 11 חוטים מחוברים בסוף(ארבעה לרמקולים הקדמיים, ארבעה לרמקולים האחוריים, מינוס אחד, פלוס מהסוויץ(בדרכ אדום) ופלוס מהמצבר(בדרכ צהוב).

4. כלל אצבע, התאמת צבעים, צהוב לצהוב, אדום לאדום שחור לשחור וכך הלאה, בכל מקרה יש לך כיתוב על הכבלים. בתנאי שהחיווט שם תקין ולא עשו בלאגן בצמה, במקרה כזה חשוב לקרוא מה כתוב על הכבל לפני שמחברים.

5. סיימת לחבר הכל, שמת שרינקים, רד לאוטו ופשוט תחבר את המחבר בחזרה לרכב.

שיהיה בהצלחה

פורסם

מחברי ISO כמו בתמונות שצירפת יהיו קיימים רק אם מדובר ברדיו מקורי אינטגרלי מהחברה.

מה שיעיד כנראה גם על צורך במתאם מסגרת לרדיו.

בשנתון הזה לדעתי הרבה רכבים הגיעו עם מכשיר אפטרמרקט או שהותקנו בו כאלו בשלב מאוחר יותר.

יעזור אם פותה"ש יעלה תמונה של הדשבורד אצלו וגם יציין איזה מכשיר רכש.

לעיתים קיים היפוך תפקידים בין החוט הצהוב לאדום. כדי לוודא זאת יש להצטייד ברב מודד או נורת ביקורת (ולבחון את חוברת ההוראות של המכשיר).

אבל כמו שאמרת, באמת שלא חסרים מדריכים וסרטונים ברשת (כולל מדריך, אם כי מחוסר תמונות, להתקנת ר"ד כאן ב-FAQ של פורום אודיו, ואולי גם שרשורים דומים).

פורסם

במידה ובאמת Tom_22 צודק ואין לך מחבר ברכב, אז שיטת העבודה היא זהה, רק תנתק את המינוס מהמצבר לפני שאתה מתחיל לעבוד, ותבדוק באמת עם רב מודד לגבי היפוך הפלוס הצהוב והאדום

פורסם

ואני שואל את עצמי אם הסיכון שתעשה נזק שווה את המחיר? התקנה סטנדרטית של רדיו דיסק תעלה עד 100₪. אתה רוצה ללמוד? שב ליד המתקין ותיראה איך הוא עובד. אין צורך בחפירת יתר להתקנה כל כך פשוטה וזולה.

• תוכן חדש...