Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נסעתי לירושלים עם הגטס החביבה שלי ועליתי על וואחדו במפר במהירות של 50 בערך הרגשתי בום בתחתית הרכב ואחכ הכל היה בסדר (בבקשה אל תטיפו מוסר, אני בד"כ עולה במפרים במהירות נמוכה בהרבה, הרכב שלפני טס ואכן טעיתי בחוסר האבחנה)

אחרי 20 דק בערך פתאום הרגשתי שחם לי טיפה ואני ישר בסרטים שהרכב עולה באש, פתאום אני רואה עשן מהמזגן. יש לציין שזה כבר קרה לי פעם כשנסעתי לירושלים לפני כמה חודשים ולא חזר מאז.

אמרו לי פעם שאולי אלו אדים ולא עשן. גם החלפתי פילטר אז חשבתי שאולי זה מה שפתר את הבעיה.

עוד תופעה מוזרה קרתה כשלחצתי על הגז בעלייה, המנוע צרח ועלה ל4000 ואז מייד ירד, זה קרה פעמיים ועדיין הרכב נשאר על 60 בעלייה הספציפית הזאת. לא זכור לי רעש כזה מהמנוע בשנה שהרכב אצלי .

יש לדעתכם קשר בין הבמפר למזגן המעשן והמנוע המרעיש? דרוש פה מוסך?

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
פורסם

עשן מהמזגן הוא לפעמים התעבות אדי מים, במעבר מאזור אקלים לאזור קר יותר.

הרעשים והעלייה בסל"ד , נראה כמו החלקה רגעית בממסרה.

לדעתי בשביל השקט הנפשי והבטיחות , כדאי להכנס למוסך ולבדוק את החלק התחתון של הרכב , מיתלים וצמיגים.

ובמקביל לבדוק את המנוע מחסור בנוזלים / נזילות.

אני מקווה שיש לך מוסך בית - מוסך אמין שאת יכולה לסמוך עליו.

בסביבה שלך בחולון יש את מוסך אורן , חבר כבוד בפורום ומאוד מומלץ ואמין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במידה ולאחר האירוע,, הרכב המשיך בנסיעה של כחצי שעה ללא תקלות, אפשר כי אין בעיה.

אם המזגן המשיך לעבוד תקין, זה רגע נתון של עיבוי אויר וזה תקין.

לגבי האפשרות להחלקה בממסרה, היא קשורה לתאור על העלייה החזקה על הבאמפר.

אפשר כי הכל תקין , אבל ליתר ביטחון כדאי לבדוק מחסור בנוזלים במנוע, נזילות ואת תחתית הרכב.

את הנוזלים ברכב , שמן ונוזל קרור את יכולה לבצע - במידה ולא בקשי מהמוסך.

בעצם זו הבדיקה שאת מבקשת, מסבירה כי עלית על באמפר ומבקשת בדיקה.

התקשרי למוסך מחר בבוקר, לאחר שבדקת נוזלים במנוע, הסבירי את הבעיה, וקבלי הערכה.

נ.ב - אם יש בחורים בחברה שלך או דודים וכו' המבינים ברכב ,:lol: אפשר להניע אותם קלות לעזרה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
מקורית או חליפית?

כולל עבודה לא כולל עבודה?

הוא לא ציין שהיא מקורית, אז מן הסתם שהיא חליפית.

כולל עבודה וכולל הבדיקה על הליפט.

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
  • תוכן חדש...