Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מצאתי פיאט פונטו ספייס שנת 2006 שמורה מאוד עם 140 אלף קילומטר. הכל עובד פיקס, הרכב יד שנייה, דגם ידני.

היא רוצה על הרכב 13 אלף, מאמין שאפשר להתגמש איתה על איזור ה12.

בכל מקרה, רציתי לדעת מה המחלות של הרכב הזה, האם הוא נחשב לרכב אמין? אני צריך את הרכב לנסיעות קצרות יחסית (ממוצע של כ30 ק"מ ביום). מה היא צריכת הדלק הממוצעת של הרכב הזה?

תודה ויום טוב :)

פורסם

הגה חשמלי שנהיה קשה,לכן תבדוק תקינות כפתור סיטי,ראש מנוע רגיש למי ברז לכן תבדוק שיש נוזל קירור,צריכת דלק בערך ה1/16 תלוי במסלול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי כזאת בדיוק בעבר .

בדוק הגה חשמלי / שאל אם החליפו שם משהו בזמן האחרון .

הייתי צריך לשפץ בעלות של 2000 ש"ח , לא זול בכלל .

בסה"כ רכב מומלץ לידני . מזגן טוב וצריכת דלק 1/13.5 בערך .

• תוכן חדש...