Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב חברים.

יש ברשותי אפיקה שנת 2004 מנוע 2000

לפי מה שהבנתי בנסיעה משולבת אמורה לצרוך ממוצע של 1ל8-9 תקנו אותי אם אני טועה.

אצלי בבדיקה שביצעתי בנסיעה בעיר מהבית לעבודה במרחק של 5 קילומטר בלי לחיצות ובלי מזגן ונסיעה רגוע כמה שאפשר

צורכת 1 ל 5.

האם לדעתכם זה נורמלי או שיכול להיות וקיימת בעיה.

חשוב לציין שהמנוע והגיר נשמעים ועובדים תקין אחרי בדיקה של מוסכניק אמין שאני מטפל אצלו ברכב המון שנים.

יש רק בעיה אחת שמופיע לעתים נדירות מאוד ורק כשהרכב עומד - הרכב מאבד לשניה אחת כוח והטורים נופלים עד כמעט כיבוי הרכב אבל לרוב מתייצבים חזרה כמעט מייד ושוב זה קורה פעם בשבועיים שלוש.

ודרך אגב הרכב נמצא ברשותי קרוב ל 3 חודשים לא בוצע טיפול ולא ידוע על היסטוריית טיפול עד אחרי 2009.

אשמח לעזרתכם ודעתכם המקצועים בנושא.

עריכה אחרונה על ידי deadms13
פורסם

כאשר קונים רכב עם הסטורייה לא ידועה מומלץ לבצע יישור קו כולל החלפת: שמן,מסנן שמן,מסנן אוויר ואולי גם מצתים לפי מצבם.

לגבי צריכת דלק,כיצד בדקת ? (האם לפי ההנחיות בפורום,ערוך חיפוש).

לגבי הטורים,אולי לאחר הטיפול,העניין יסתדר ואולי יש תקלה,שדורשת טיפול ותשומת לב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנסיעה של 5 ק"מ, המנוע לא מספיק להתחמם ולכן הבלאי עליו גבוה כולל צריכת דלק.

תעשה יישור קו אבל אני בספק שתשפר בצורה משמעותית את הצריכת דלק עם מנוע 2 ליטר אמריקאי שתוכנן לפני שיגעון החיסכון בדלק

פורסם

כן אני ממלא פול טנק מגיע לרבע ואז ממלא שוב ובודק כמה התמלא וכמה נסעתי ולפי זה עושה חישוב.

אבל בכללי למי שמכיר את הרכב זאת צריכה נורמלית או שעדיף לבדוק את העניין?

ואני יעשה טיפול מלא סוף שבוע.

פורסם

טוב היום בבוקר קניתי את כל מה שצריך ליישור קו ( שמן,פילטר שמן,פילטר דלק פלגים פילטר אוויר)

הלכתי קודם על הפלאגים וכשהוצאתי את הראשון היה שמן גם על הפלאג וגם אחרי שהוצאתי אותו בתוך הבית פלאג עצמו,

לקחתי מטלית סופגת קיפלתי אותה בצורה שתוכל להיכנס בפנים וכך ספגתי את כל השמן שהיה והחזרתי את הישנים ועצרתי את הטיפול.

האם לדעתכם קיים קשר בין צריכת דלק לשמן שהיה שם?

במידה והשמן חוזר לשם מה עושים ומה זה אומר?

ודרך אגב הרכב לא מעשן אין שום טיפת עשן והוא לא מאבד מים פעם אחרונה שמילאתי היה לפני חודשיים בערך כרגע נמצא באותו גובה.

• תוכן חדש...