Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בחודשים האחרונים הבחנתי בנזילת שמן מנוע מהרכב. מפלס השמן יורד לאט אך בטוח, והחלק התחתון במנוע משומן תדיר.



בימים כתיקונם לא מורגשת נזילה, אך לפני חודשיים הבחנתי לאחר יומיים של טיולים בהרי יהודה + העמסה מלאה זרם שמן מתחתית הרכב שלא היה מבייש את מיטב נחלינו.

 

אודה במענה למספר שאלות/בקשות:

1. כיצד אני מזהה את מקור הנזילה?

2. במידה ואני לא מטפל בבעיה אלא ממשיך "למשוך", מה הנזק שעלול להיגרם? או שמא איבוד השמן הוא הדאגה היחידה שלי? אציין שאני מתכנן להחליף רכב בעוד כחצי שנה.

3. אשמח להמלצות למוסכים כלליים לטיפול בבעיה באזור השפלה/ת"א.

 

תמונות:

IMG_20150616_065844.jpgIMG_20150616_065941.jpgIMG_20150616_065923.jpgIMG_20150616_065851.jpg

פורסם

ייתכן והנזילה ממחזיר שמן קידמי של גל הארכובה. במצבים חמוריך יותר הנזילה יכולה להיות בין הבלוק לראש המנוע. פשוט צריך לבדוק פיזית.

מאיפה אתה בארץ?

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחלה. עלות משוערת לדעתך לטיפול?

בנוסף אשמח להתייחסות להאם כדאי לי בכלל לטפל בבעיה או למשוך איתה עוד חצי שנה עד להחלפת הרכב.

פורסם

אם ממחזיר השמן שציינתי יכול להגיע לסביבות האלפייה כי כבר על הדרך תעשה טיימינג כי פותחים אותו על מנת להגיע למחזיר. אם תחליט להשאיר את אותה רצועת התיזמון אני מאמין שהמחיר יהיה סביב ה 600 שח. עכשיו אתה צריך להחליט אם לתקן או למשוך. קח בחשבון שהשמן יכול להגיע במגע עם רצועת התיזמון והיא מיתבלה מהר מאוד כתוצאה מכך.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האמת היא שהחלפתי רצועה לפני שנה. עלות תיקון סבירה לדעתי.

מכיר מקומות מומלצים בסביבה? (רמלה, גוש דן)

×
×
  • תוכן חדש...