Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו.

לא מזמן אחד מהסנדלי בלם התפרק לי והחלפתי אותו לאחד מקורי.

מאז אותו מקרה, כשאני לוחץ על הברקס כדי לעצור אני מרגיש כמו קפיץ שנמתח מאיפה שהוחלף לי הסנדל בלם.

חזרתי שוב למוסך והוא אמר לי שאני צריך לעשות חריטה, הוא עשה לי חריטה ועדיין שום דבר לא השתנה.

כשהתקשרתי להגיד לו את זה הוא אמר לי ליסוע עם הרכב לפחות 100 קמ וזה ואז אני לא ארגיש כלום.

נסעתי יותר מ400 קמ וזה לא עזר. שוב פעם הלכתי אליו והוא אמר לי שכנראה צריך להחליף לי את הדראמים מאחורה, כדי שהבעיה הזאת תסתדר.

מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה של המתיחה הזאת שאני מרגיש ושומע כמעט בכל פעם שאני עוצר את הרכב??

יותר מדי פעמים כבר הלכתי למוסך הזה, ולפני שאני נותן לו להחליף לי דראמים אז אני מעוניין לשמוע עוד חוות דעת בנושא.

תודה מראש,

שרון.

פורסם

קשה כך לדעת ולנחש. מערכת הבלימה מאחורה מורכבת מכמה קפיצים המורכבים על סנדלי הבלם. כמו כן יש צורך במיוחד בפונטו לבמע כיוון מדוייק ביותר בין סנדלי הבילום לבין התופים. צריך פשוט לפתוח ולהיסתכל.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
קשה כך לדעת ולנחש. מערכת הבלימה מאחורה מורכבת מכמה קפיצים המורכבים על סנדלי הבלם. כמו כן יש צורך במיוחד בפונטו לבמע כיוון מדוייק ביותר בין סנדלי הבילום לבין התופים. צריך פשוט לפתוח ולהיסתכל.

מאיפה אתה בארץ?

אזור הצפון

הבעיה היא שהוא פירק לי את הגלגלים פעמיים, ועדיין הוא לא הצליח לסדר את זה.

• תוכן חדש...