Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אז ניסיתי להגדיל ראש וקניתי באיביי את הסורק הקטן הנ"ל

Mini ELM327 V2 1 OBD2 II Bluetooth Diagnostic Car Auto Interface Scanner CD New | eBay

עבדתי בדיוק לפי הסדר המוכר:

1. הרכב כבוי

2. הכנסה של הסורק לשקע OBDII

3. סיבוב סוויץ ל MAR + סנכרון בטלפון עובד יחד עם הסורק ללא בעיות (HTC), קניתי אפילו את Torque pro

4. Torque pro כותבת לי הודעת שגיאה שאין סנכרון בין המוצר לתוכנה, מתקבלת הודעת שגיאה J1850 PWM 41.6K והאייקונים של הרכב והנעץ תמיד מהבהבים כאילו לא נקלטים, אני מבין שהמכשיר הנ"ל אינו תומך בפרוטוקול הזה?

Screenshot_2015-06-11-19-10-52.jpgScreenshot_2015-06-11-19-45-50.jpg

האם זה יעבוד לדוגמא? או שזה זיוף - אני בהחלט לא יודע להבדיל כי כולם נראים אותו הדבר, ויש כאלה שעולים יותר וכאלה שהרבה פחות.

ELM327 V1 5 Interface Bluetooth OBD 2 OBD II Car Diagnostic Auto Scanner 8341 | eBay

הוספתי את הודעות השגיאה שהתקלו על הדרך.

איפה שכתוב Connection to adapter - YES זה לא תמיד נכון, כי מדי פעם הוא כותב לי שאין Connection.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה אמור לעבוד, אצלי בפונטו זה עובד. אבל לפעמים לוקח לו קצת זמן עד שהוא מסתנכרן ולפעמים הטלפון לא מזהה אותו בכלל (אני מניח שזה עניין פיזי בין המתאם לשקע).

הגדרת באפליקציה את הרכב (יצרן/דגם/וכו')?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה חברים

כנס להגדרות ותגדיר שיתחבר בפרוטוקול canbus, לא j1850

איך אני עושה את זה בדיוק? יש לי באופציה OBD2 ADAPTER SETTINGS + חיבור דרך USB / WIFI / BLUETOOTH

לא ראיתי שום אופציה לבחירה של CAN BUS

Opel Adam S 2017

פורסם

זה אכן נמצא תחת Vehicle profile.

אבל ב default זה מודר על automatic כלומר הוא סורק את כל הפרוטוקולים עד שמצליח להתחבר.

יכול להיות שמתאם עצמו לא תקין.

היה לי אחד כזה עם אותה בעיה, הוא בהתחלה עבת תקין, אבל לאחר כמה פעמים לא הצליח להתחבר, סרק את כל הפרוטוקולים ולא מצא שום דבר.

זרקתי אותו והזמנתי אחר.

פורסם

הבנתי, יכול להיות שבאמת המתאם הזה גם לא מתאים לפרוטוקולים בעצם?

יש לכם המלצה על סורק אחר איכותי יותר שיתאים ל 500?

Opel Adam S 2017

פורסם
הבנתי, יכול להיות שבאמת המתאם הזה גם לא מתאים לפרוטוקולים בעצם?

יש לכם המלצה על סורק אחר איכותי יותר שיתאים ל 500?

היה לי אחד שטרם הזמנה שאלתי את המוכר אם הוא מתאים לשני סוגי רכבים. הוא אמר שכן.

כשהמתאם הגיע ברכב אחד עבד בשני לא. בקיצור פניתי למוכר הוא שלח לי חדש שעבד .

כנראה יש לא מעט דפוקים..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכון:

אז לאחר שהקשבתי גם ליוסף והזמנתי את גרסת ה 1.5 עובד מעולה וחלק. גרסת ה 2.1 לא מתאימה לפי מה שנראה.

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...