Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב עד 10K גג בשאיפה לכמה שפחות

מחפש רכב ידני, לשימוש לנסיעה לעבודה בלבד, מרחק של 20 קילומטר נסיעה כל יום

חסכוני ואמין חשוב מאוד שלא יראה מוסך שישמש נטו לנסיעה לעבודה הלוך וחזור לא יותר מזה

הצעות מה כדאי לחפש ומה לבדוק..

פורסם

ברוך הבא לפורום.

בתקציב שלך, לא מתמקדים בדגם מסויים, אלא מחפשים "רוחבית" - כלומר כל מה שנכנס בתקציב, ונמצא במצב שמור+טסט ארוך.

רוצה בכ"ז דגמים ספציפיים? סוויפט,שרייד מתחילת שנות האלפיים. פונטו/פיאסטה מסוף שנות ה-90. יונדאי גטס מהדגמים הראשונים (שממש לא תהיה חסכונית בדלק, אך אם זאת מאד אמינה). אקסנטים דור II (שנתונים 01-04).

קח בחשבון כסף לביטוח ויישור קו (כל רכב שתרכוש, בטח בתקציב כזה ידרש לאחד. בעלות של 1.5-3K ש"ח, תלוי במצבו הראשוני)

לגבי מה כדאי לבדוק- קח לך כמה שעות פנויות, וקרא כאן.

הזמן שתשקיע בקריאה עשוי לחסוך לך הרבה כסף ועגמת נפש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

עם נסועה של 20 ק"מ ביום, יותר חשוב שיהיה אמין מאשר חסכוני- כי בנסועה כזו ההפרש בין רכב שעושה 1:10 ל1:13, יהיה זניח יחסית לשאר עלויות אחזקת הרכב. זה יוצא כ100 ש"ח בחודש בהפרש עלויות הדלק, וזה הוצאה קטנה מתוך מכלול הוצאות אחזקת הרכב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מצאתי לך מודעה מעניינת ביד 2. אם הרכב באמת במצב טוב כמו שהם כותבים, לא הייתי חושב פעמיים:

polo.png

בתקציב שלך מצב הרכב ה-ר-ב-ה יותר חשוב מהנתונים שלו! תקלה קטנה, וכל החסכון בדלק יתקזז!.

פורסם

היי יוגב, אני בדיוק מתכוון למכור את הרכב שלי. שלחתי לך הודעה פרטית עם הנתונים המדוייקים.

צור איתי קשר אם אתה מעוניין.

• תוכן חדש...