Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי אחד מדגמי הספורטורה של סייקו.

השעון נענד באופן יום יומי, למשך היום. זאת אומרת - מגיע הבייתה מהעבודה ומוריד אותו.

לא מתקלח ולא ישן איתו.

לפני שלושה חודשים נקרעה הרצועה הראשונה. הוזמנה חדשה בעלות של כמעט 400 שקלים (רבע מעלות השעון).

ולפני מספר ימים גם זאת נקרעה.

אני לא חושב שהרצועות נקרעות משימוש לא נכון, נראה כי הם פשוט מתוכננות לקרוס.

בכל אופן, זאת הרצועה:

http://dev.watchbands.com/Products/3214mm-Rubber-Blackand-Red__4A1T1JV.aspx

זה השעון(7T62-0KL0):

http://chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=3297

האופציות שעומדות בפני כרגע הן:

* למכור את השעון במצבו הנוכחי מינוס עלות הרצועה.

* למצוא רצועה חליפית שתתאים לעיצוב השעון ותחזיק מעמד יותר זמן, שזאת האופציה העדיפה מבחינתי. (עור?, מתכת?).

* להחליף לרצועה חדשה, ואז למכור את השעון.

אז מה א-ת-ם הייתם עושים?

תודה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

היי,

יש לי ספורטורה בן 6 שקיבלתי במתנה לחתונה מחמותי. בדומה לשעון שלך (ואומנם העיצוב מעט שונה), גם שלי מגיע עם רצועת סיליקון/גומי. במקרה שלי, הרצועה (בת 6 כאמור) לא נקרעה, אולם אם להודות על האמת, אני בקושי הולך עם השעון עקב בעיה רפואית במפרק כף היד. מאידך, לאחי יש ספורטורה גם כן, ובמקרה שלו, לאחר סביבות ה-3/4 שנים נקראה הרצועה. הוא החליף לרצועה יפה אבל לא מקורית של סייקו לפני זמן מה, כאשר השען אמר לו שאכן הרצועות גומי של סייקו נוטות להיקרע.

וכשזה נאמר, אני מאוד אוהב את הספורטורה, ובעיקר את השילוב שלו בין יוקרה מסויימת לספורטיביות ויום יום, ובוודאי את הזיקה שלו, במקרה שלי לפחות, לעולם המוטוריקה (שלי הוא צוות הונדה - פורמולה 1).

לפיכך, אני לא חושב שאתה צריך למכור אותו, אלא לשקול רצועת עור אולי (עם תפרים אדומים?) או גומי, ולאו דווקא מקורית של סייקו (על רצועת מתכת הייתי מוותר, כי לטעמי היא איננה מתאימה לשעון).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

מסכים לגבי סדרת הספורטורה. בחרתי בה לאחר הרבה לבטים. חיפשתי שעון יום יומי שלא יהיה פנסי מצד אחד, אך שלא יהיה g-shock מצד שני (בלי לפגוע בעונדי המותג). בקיצור, אני אוהב את השעון. אבל לא כלכלי עניין הרצועות האלה. יש מצב שמישהו מקשר אותי לרצועת עור שמתאימה לקייס הזה בוודאות?

עריכה:

נראה לי שמצאתי משהו. לפי התמונות נראה מתאים, לפי המפרט לא...

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-HONDA-BAR-STRAP-BAND-RED-SPORTURA-SNA633P1-SNA633J1-7T62-0ED0-7T62-0ED0-/281628403723?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item41925c680b

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם

מכיר את הבעיה - לאחד הבנים שלי שעון סייקו אקודרייב שהגיע עם רצועת סיליקון. לאחר כשנה הרצועה התפוררה, הזמנו משעוני עדי רצועה חלופית במחיר קרוב ל-300 ש"ח (חיפוש ברשת לא העלה מקור יותר זול), גם הרצועה החלופית התפרקה תוך שנה. אשתי לקחה את השעון לצורף שלה שהתאים לשעון רצועת מתכת תמורת משהו כמו 30-50 ש"ח, ובא לישראל גואל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משיטוט ברשת לא נראה שיש פתרון אחר אלא למסור את השעון לבעל מקצוע שיבצע התאמה במקום.

בכל האתרים שבדקתי עד כה, הדגם הזה ספציפית תמיד מופיע עם הרצועה הזאת.

פורסם

גם האקודרייב המדובר. ההתאמה נעשתה על ידי בעל מקצוע שאשתי מכירה כבר לפחות 30 שנה. אם אתה באזור חיפה אוכל להמליץ עליו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב חברים אפשר לחזל"ש.

פתחתי את האריזה של השעון לבדוק בחשבונית האחרונה אולי יש אחריות על הרצועה החדשה. ומה אני מוצא שם? את החצי שאני צריך, חדש ארוז בשקית. מסתבר שפעם הקודמת כשהצד של האבזם נקרע, החליפו רק אותו ואת הצד השני שהיה תקין השאירו על השעון. את החדש שהגיע בסט שמרו לי באריזה. יפה מצד השען.

כרגע חושב על שעון יום-יומי אחר. לא רוצה לסכן שוב את רצועת הסיליקון היקרה. נשמור את השעון לפאבים וכאלה :)

איך הסיטיזן אקו דרייב עם רצועת קנבס?

(ותודה לספירל, בזכות זה שהוא העלה את השם הגעתי לשעון בול לטעמי).

פורסם

עניין של טעם. לשני בנים שלי יש אקודרייבים (השלישי חייל, עונד G-Shock בגודל של נגמ"ש) והם מרוצים מהשעונים, חוץ שני דברים:

1. רצועת הסיליקון שהוזכרה.

2. לאחד מהם הכתר בצד שמאל של השעון. לא שמנו לב לכך בעת ההזמנה (מ-nywatchsore) נאלץ להתרגל למבנה ה"הפוך".

פורסם

הייתה לי אותה הבעיה. היה לי שעון של סייקו ספורטורה מסדרת F1 של הונדה גם כן, עם רצועת סיליקון. בקושי השתמשתי בו ולאחר כ3-4 שנים הרצועה נקרעה בפתאומיות בלי סימני קודמים. הייתי בטוח שזו רצועה שתחזיק המון זמן. החלפתי לרצועת עור מקורית של ספורטורה גם כן בכ300 ש"ח, ולאחר פחות משנה התחילו להופיע קרעים, החלטתי שנמאס לי ולא מתאים לי לשלם כל תקופה 300 ש"ח ועשיתי טרייד אין על השעון ולקחתי סרטינה עם רצועת מתכת.

• תוכן חדש...