Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היטב על ד״ר גוגל ועדיין לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני מחפש אתר או מקום מידע אחר שבו אוכל למצוא השוואה בין כל הרכבים בארץ בעלי 6 הילוכים ידניים. כרגע הכי מעניין אותי מגאן rs צורה ישנה (2008 ומעלה) ולאון משנים 2010 מנוע 1.8. אם יש לכם מידע השוואתי בין הרכבים שהוזכרו ואף רכבים אחרים , אשמח מאוד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה. לרכב שלי יש 6 הילוכים ידניים. מקווה שעזרתי.

פוקוס ST.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השוואה באיזה פרמטרים , מה אתה מחפש להשוות בינהן חוץ מהעובדה שיש להן 6 הילוכים? לריו 1.4 ידנית יש 6 הילוכים.

פורסם

סליחה שלא חידדתי. רכבים עם מנוע גדול 1.8 לפחות ולא 1400. רכבים שמוגדרים רכבי ספורט. השוואה בין התנהגות, צריכת דלק ואחזקה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תחדד יותר. למשל מגבלת תקציב. מספר דלתות/מושבים.

פורסם
תעשה חיפוש מתקדם ביד 2 לפי הפרמטרים שלך, יעזור לך לראות מה יש בשוק עם הנתונים המבוקשים.

אני לא יכול לחפש לפי שישה הילוכים ביד 2...

פורסם
תחדד יותר. למשל מגבלת תקציב. מספר דלתות/מושבים.

מספר דלתות פחות רלוונטי. תקציב עד 70,000.

פורסם

אתה יכול לחפש נפח מעל 1800 ואז לסמן דגמים שמעניינים אותך ולבדוק כמה הילוכים יש להם. בעקרון נכנסים בהגדרה הזו בעיקר משפחתיות ידניות והוט האצ'ים , ודיזלים

פורסם

לא יודע מה יהיו הממצאים שלך, אבל תוספת ההילוך השישי היא לא זו המעידה על טיב החבילה.

פורסם

גם לסיוויק האצ'בק ידנית יש 6 הילוכים .1800 סמ"ק .

גם לפיאט פונטו מולטיאייר 105 כ"ס (לא טורבו 135 כ"ס) יש 6 הילוכים . (1400 סמ"ק) .

לאלפא ג'ולייטה ידנית יש 6 הילוכים , אאל"ט .

אבל כמו שאמרו למעלה - מספר ההילוכים לא מעיד על טיב החבילה .

חפש בלוחות משנתון מסוים ומעלה , גיר ידני וראה אילו רעיונות תקבל .

פורסם

בדיוק צדה את עיני מודעה של סיוויק האצב׳ק 6 הילוכים . יש 2 כאלה ביד 2 ולשניהם ק״מ גבוה.

פורסם

איך אתה משווה לאון 1.8 למגאן ??

שתי ליגות שנות לחלוטין מכל בחינה כשהמגאן היא רכב ספורטיבי [ מצויין ד״א] והלאון 1.8 היא האצבק עם טיפה פלפל, שום דבר ספורטיבי אין בלאון.

הפרמטר היחיד שמעניין אותך הוא מספר ההילוכים? גם נפח מנוע לא אומר שום דבר..

אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי המגאן אשמח לעזור.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...