Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קומפוננט 6.5 יכנס לשם? התא המטען עד כדי כך קטן? סאב בגודל סביר יתאים?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עם כמה שתא המטען קטן, אם בונים תיבה לפי מידות, אפשר להכניס כמעט הכל ועדיין ליהנות מנפח אחסון.

זו למשל תמונה של תיבה פורטד בגודל 12" בנפח כולל של מעל 50 ליטר, מועמס על התיבה ציוד באופן קבוע, לסאב יש גריל כך שהוא לא ייפגע.

IMAG0883.jpg

50 ליטר זו תיבה גדולה !

יש סאבים בגודל 12" בתיבה פורטד שיסתפקו בנפחים כוללים של 35-40 ליטר, או בתיבות אטומות של 20-25 ליטר.

וכמובן שאם יורדים בקוטר ל 8-10" אז ניתן לצמצם את התיבה עוד יותר.

ניתן כמובן גם לבנות את התיבה כפי שמתחשק לך- אתה יכול לבנות אותה לגובה למשל, כך שתתפוס את שטח הרצפה שלפני המשענת הימנית בלבד, ועוד כמה וכמה אפשרויות לבניית התיבה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קומפוננט בגודל 6.5 יכנס לשם מבלי לבצע חיתוכים ל הרמקול או הפח? המטרה שלי שהרמקולים ישבו בתוך התא של הרמקולים המיועדים ושלא יבלטו.

srool, תודה על התשובה המנומקת, יש לי את הסאב שמופיע בחתימה. הוא יושב אצלי כבר כ5 שנים בחדר וקרק מחכה לחיבור.

אגב, איך המערכת שיש לי? שווה לשדרג ולקנות חלקים חדשים או פשוט להתקין הכל ולשלם רק על ההתקנה?

אגב, בתור אחד שלא היה בעסק הרבה זמן, אילו שמות של מתקינים מומלצים יש היום? אני זוכר שבזמנו יוסי אלפיין ותומקאר ממושב רינתיה היו מומלצים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...