Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מישהו יודע לומר לי מה הסל"ד לקבלת הספק מקסימלי ומה הסל"ד לקבלת מומנט מקסימלי בפורד מונדאו 2002 מנוע 2000 סמ"ק דגם GHIA אוטומט?

שאלה נוספת, שאני מטפס על הר יחסית תלול אני רוצה להיות בסל"ד של הספק מקסימלי או סל"ד של מומנט מקסימלי? המטרה היא שאני אתן גז ואתקדם בקצב סביר ולא יחכה לכוח..

תודה

פורסם

6000 סל"ד להספק

4500 סל"ד למומנט

עדיף להיות ביניהם, למרות שגם ב 3500 סל"ד תוכל להרגיש שהרכב מתעורר לחיים.

הבעיה אצלך זה הגיר ואתה תצטרך להישאר על 3 (פרוייד למשל) או 2 אם זה הר תלול מאוד או שמהירות הנסיעה בו נמוכה.

פורסם (נערך)

כן שמתי לב שהגיר על הפנים בעליה, הוא זורק אותי מ6,000 סל"ד לפחות מ-4,000 ואז שעה עד שאני זז סנטימטר, (מעבר בין הילוך שני לשלישי)

אז אני פשוט נועל אותו על 2 וזהו

ותודה רבה על המענה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תוכן חדש...