Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח אם היה לי את הפולס ממערכת הנעילה לא הייתי פותח את כל השרשור הזה ובטוח לא הייתי צריך את הממסר כי בתוך המוח של מרימי החלונות האוטומטיים יש את הממסר הזה ומה שחסר לי זה החוט שנותן את הפולס נעילה של הנעילה המרכזית.

שוב 2 הפלוסים הם קבועים של 10 וולט שזה מה שרואים בפלוק, ככל הנראה שמרק צודק ורואים בסקופ את הירידה, אבל המוח של סגירת החלונות לא מספיק לראות את הירידה הזאת ואני בספק אם אני אחבר ממסר כלשהו הוא גם יספיק לקלוט את הירידה הזאתי ולהיסגר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן הבנתי את זה,

לכן הצעתי לנסות עם ממסר אולי הוא יצליח לזהות.

אין ידע בהתקנת מרימי שמשות ברכבים החדשים חדשים ולכן קשה לי לעזור

אז ננסה להציע רעיונות ואולי נמצא פתרון..

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם
אין בעיה יש לי סקופ, רק מה זה ייתן לי? עשיתי ניסוי וחיברתי את החוט הפיקוד של מנגנון הסגירה האוטומטית של החלון כל פעם לחוט אחר וזה לא נתן את הפיקוד הרצוי.

הסיבה שציינתי זאת היא שתדע שרמת המתח של הפולס היא 12 וולט ולא 10 כפי שמדדת.

בלי סכימה חשמלית של מערכת הנעילה המרכזית ושל החלונות החשמליים כול דבר שנכתוב זה סתם ירייה באוויר אלא אם מישהו ביצע את העבודה ומכיר א החיווט של יונדאי I10.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בד"כ לרכבים עם פיקוד נעילה CAN BUS יש לחצן רך (לפיקוד בלבד) לנעילה.

בדוק האם יש לרכב לחצן נעילה מרכזית בקונסולה או בדשבורד, ותנסה לבדוק האם אתה מצליח להגיע דרכו למשהו, לרוב מדובר בכפתור שסוגר מינוס כאשר לוחצים עליו, וזה הפיקוד למחשב בודי לנעול או לפתוח את הרכב.

יש לחצנים שיש להם LED דולק כאשר האוטו נעול, נסה לבדוק אם יש לך משהו כזה ואולי תצליח לאלתר עליו משהו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי איציק, בדקתי את העניין של הכפתור שאתה מדבר עליו, גם אליו מגיעים 2 חוטים עם רמות מתחים של 10 וולט וחוט של אדמה קבוע וזהו, לא הצלחתי לקמבן עם זה שום דבר. אני אבדוק את העניין עם הלד רעיון נחמד, תודה.

פורסם
היי איציק, בדקתי את העניין של הכפתור שאתה מדבר עליו, גם אליו מגיעים 2 חוטים עם רמות מתחים של 10 וולט וחוט של אדמה קבוע וזהו, לא הצלחתי לקמבן עם זה שום דבר. אני אבדוק את העניין עם הלד רעיון נחמד, תודה.

לרוב הכפתורים האלו אכן יש 3 חוטים:

1. מינוס קבוע

2. פיקוד -> סגירת מעגל עם המינוס

3. + של נורת ה LED בתוך הכפתור.

כאשר הרכב נעול, חוט 3 מקבל + קבוע להפעלת ה LED

חוט 1 הוא מינוס קבוע

חוט 2 כמו שאמרתי, מעביר פיקוד למחשב בודי.

ככה זה ***בד"כ*** עובד ברכבים עם מחשב בודי ופיקוד נעילה דרכו.

זה לא אומר שאצל כולם זה ככה, נסה להשיג שירטוט חשמלי ברכב על דגמים מקבילים או דומים ואולי שם תנסה לראות אם יש מן המשותף (לא בהכרח, אבל בהרבה מאוד מקרים יש מן המשותף).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אתה אתה לא מוצא פתרון תמיד אתה יכול לפרק את

הדיפון ולראות אילו חוטים - ו+ מתחברים למנוע החשמלי...

או עוד אופציה,

ל״דקור״ עם נורת ביקורת את חוט חוט בצמה שמובילה לדלת וכל פעם לנעול עד למציאת ה +...

שי.

לא מומלץ לדקור חוטי חשמל במיוחד ברכבים שבהם קיימת תקשורת CAN-BUS. שיטה יישנה שלא מקובלת בימינו.

איזה כייף לי :)

פורסם

במידה ויש לך רכב עם שלטי נוחות אתה צריך להתחבר על הפיקוד וינקר שיוצא מהמוח של השלטיי נוחות.באם זה עם שלט נעילה מקורי צריך להתחבר על הפיקוד נעילה שיוצא מהבית פיוזים,או מהמחשב מרכב תלוי בדגם הרכב

פורסם (נערך)

הקשבתי לעצתו של איציק, הלכתי ליונדאי איי 20 שהתקינו בה שלטי נוחות וראיתי איך התחברו שם, מה שראיתי שהתחברו שם לחוט בצבע כחול עם פס שחור באזור דופן שמאל ליד רגל שמאל של הנהג, אחר כך הלכתי לאיי 30 2014 שגם כן התיקנו בה שלטי נוחות וגם שם התחברו לאותו החוט רק במקום אחר, ככה שהבנתי שזה חוט שאחראי על פיקוד הפתיחה והסגירה באוטו הזה, מהמדידות שעשיתי, כשהדלת סגורה על החוט מופיע מתח של 12 וולט, כשהדלת פתוחה החוט מקוצר לאדמה, במידה וזה גם ככה אצלי ביונדאי איי 10 2015 אז הבעיה נפתרה ואני אתחבר לחוט הזה.

בסופ"ש הזה אני אפרק אצלי את הפנל ואבדוק אם יש לי את אותו החוט ואעדכן אותכם אם הצלחתי לעשות משהו עם זה.

לבנתיים תודה רבה לכולם.

https://www.dropbox.com/s/1sv8lnl4i3r8hb9/IMG20150222123512.jpg?dl=0

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982

• תוכן חדש...