Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי מכונאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה אותו דבר. אבל נגיד במכללות אוטוטורוניקה זה תעודה פנימית(כמו מכללת עתיד ת"א - בוגר אוטוטורניקה אני שם ).

מי שלומד מהבית ספר זה כבר תעודה עם סוג 1 , או שאפשר לצאת ללמוד סוג 1 ישר אחרי נסיון במוסך.

אם שינו את החוקים, מה שלא ידוע לי, אשמח לתיקון.

תשמע, גם איפה שלא תלמד מכונאות רכב בסיסית, ימליצו לך ללכת ישר על הנדסאי - פותח לך דלתות ומקצר דרכים בתחום.

פורסם

אושריקו אתה מבלבל דברים קצת.

קורס אוטוטרוניקה הוא קורס שמרנה לך תעודה והיא שווה למכונאות סוג 1-2 ברמת הידע, ברמת התעודה "על הנייר" קצת פחות.

הנדסאי אני מניח שהתכוונת להנדסאי מכונות - זה לא מתרכז רק ברכב זה הנדסאי מכונות עם נגיעה בכלי רכב.

מכונאי סוג 1- 2 לומדים בתיכון וליפני צבא.

אם אתה רוצה לדעת בשביל עצמך ולחסוך כסף על מוסכים אוטוטרוניקה זה אחלה קורס ומלמדים שם המון מהבסיס ועד לשיפוץ סטרטרים ראשי מנוע בוכנות אלטרנטורים ו'כו...

וכמובן שזו תעודה שפותחת לך דלתות בכל מוסך שמחפש מכונאי מתחיל.

פורסם

למה מבלבל ? למדתי אוטוטרוניקה וכתבתי שזה מקביל לסוג 1, אבל כמו שאמרת , ברמת התעודה זה קצת פחות.

התכונתי להנדסאי רכב.

אגב, מהנסיון שלי לפחות באיזור שלי עם המוסכים, אף לא אחד ביקש ממני את התעודה שלי למרות שציינתי שלמדתי או להפך, לא עניין אותם שיש תעודה ולא בא להם מתלמד. עכשיו תתאר לך כמה מכניסים , לא חשוב שמות, ללא ידע ותעודות.

פורסם

היי,

סוג 3 זה כבר מנהל מוסך אם אני זוכר נכון וצריך 6 שנים נסיון במוסך.

אני לומד אוטוטק שזה מחליף את האוטוטרוניקה, וזה חייבים לעבור כל מנהלי המוסכים שוב אם אני לא טועה רוב הסיכויים.

אני מניח שאתה לא בתיכון ולא יכול לעשות את המגמה הזאת.

רועי

פורסם

בקיצור, תנסה את מכללת עתיד תל אביב, אני באמת זוכר שנה שעברה שדיברו איתנו על שמשנים את כל הלימודים והכל יהיה תחת השם אוטורוניקה א'\ב'\ג' או אוטוטוק כמו שאומרים פה.

• תוכן חדש...